С подкрепата на Mall of Sofia

Специална инициатива „Доброто в сърцето на града“ подкрепя хората в нужда

Специална инициатива „Доброто в сърцето на града“ подкрепя хората в нужда
Снимка: Istock

Mall of Sofia в партньорство с Двунационалната търговска камара България-Израел (BCCBI) и организация „Аз обичам България” подават ръка на различни каузи, с които да подпомогнат хора и малки бизнеси в нужда в сложните времена на 2020 г. с твърдото убеждение, че да правиш добро не е еднократен жест, а осъзната гражданска позиция на отговорност към обществото.

От ноември месец нататък Mall of Sofia, BCCBI и „Аз обичам България” ще партнират с различни организации с нестопанска цел, за да реализират инициативата „Доброто в сърцето на града“.

Акцент сред разноликите каузи е партньорството със „ЗАЩОТО СМЕ ХОРА“ за осигуряване на храна за нуждаещи се. От 14 ноември всеки може да закупи пакетирани хранителни продукти по списък, публикуван на сайта на търговския център, и да ги занесе на събирателния пункт в Mall Of Sofia на ниво -2, пред входа на супермаркет BILLA. В предколедния период от 21 до 23 декември на специално обособено място ще бъдат раздавани на нуждаещите се пакети от събраните продукти.

Снимка: Mall of Sofia

На 13 и 14 ноември 2020 г. желаещите да си направят тест за диабет ще тестват безплатно нивата си на кръвна захар в специално обособения кът на ниво партер в търговския център със съдействието на Българска асоциация Диабет и Phoenix Pharma.

Клиентите на търговския център ще могат да подкрепят младите таланти от Националната художествена академия, като разгледат и закупят техни творби.

Асоциация на родителите на деца с увреден слух ще представи на клиентите на търговския център най-често срещаните митове за хората с увреден слух и ще ги запознае с езика на жестовете. С благотворителна цел ще бъдат предложени Коледни сувенири, изработени от деца с увреден слух.

НПО „Операция: Плюшено мече“ също ще намери своята подкрепа на територията на мола, за да допринесе за подпомагане на деца в неравностойно положение.

С цялата тази палитра от благотворителни акции Mall of Sofia приканва всеки свой посетител да се присъедини към тях по стъпките на добрите постъпки в търсене на „Доброто в сърцето на града“.

Повече информация за инициативата можете да намерите на сайта на търговския център Mall of Sofia

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти