Създадено за Schneider

Спечели нови дизайнерски ел.ключове за дома си от Sedna ( ИГРА)

d
Снимка: Schneider

Отминаха дните на традиционните ключове, които просто служеха като средство за включване или изключване на осветлението. Новите електрически ключове на Sedna предлагат широка гама от функции и възможности, които подобряват както удобството, така и стила във вашето жизнено пространство.

Независимо дали желаете лесен контрол върху вашата осветителна система, искате да затъмните атмосферата с прецизност или търсите разширени опции за персонализиране - Sedna покрива всичко.

С усещане за лукс

Ние докосваме ключовете за осветлението поне десетина пъти на ден. Това е първото и последното нещо, до което се допираме когато влизаме и излизаме от вкъщи. Ето защо този първи допир е важно да ви носи усещане за спокойствие, изтънченост, ненатрапчив лукс, който в същото време напълно се вписва в бюджета ви.

Такива са продуктите на Sedna от Schneider Electric - дизайнерски, но достъпни.

Допълващи интериора

Голямата отличителна черта на новата колекция електрически ключове и контакти на Sedna е усещането за естествени материали - дърво, стъкло, метал.

Можете да избирате между ефект “бреза”, ако в дома ви преобладават скандинавските дървесни елементи, или антрацитено черно, ако сте почитатели на индустриалния стил или силните акценти.

Съчетаването между рамки и механизми е на практика неограничено и ви позволява да ги съобразите с интериора си по най-добрия начин.

Спечелете SEDNA за целия си дом!

Играта приключи! Честито на печелившите Г.В., Л.К. и Ф.Б. Очаквайте организаторите да се свържат с вас относно получаване на наградите.

d
Снимка: Schneider

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти