Спечели билет за шоуто на IL DIVO с най-големите хитове на групата

IL DIVO Ил Диво
Снимка: Pragma Music Entertainment

IL DIVO идват в България през октомври за шоу в подкрепа на новия им студиен албум и в памет на един от звездните гласове на квартета.

След трагичната загуба на Карлос Марин, който си отиде през декември едва на 53-годишна възраст, останалите членове на мултинационалната група – американският тенор Дейвид Милър, френският поп певец Себастиен Исамбард и швейцарският тенор Урс Бюлер, продължават с турнето си, което преминава в знак на почит към Марин и в подкрепа на Фондация Карлос Марин.

IL DIVO Ил Диво
Снимка: Pragma Music Entertainment

Със световната си обиколка IL DIVO не само представят десетия си студиен албум, “For Once In My Life: A Celebration Of Motown”, но и изпълнява най-големите хитове с участието на специален гост, баритона с мексикански корени Стивън Лабри. Реномираното издание Opera News нарежда 34-годишния певец, роден в Далас, сред петте водещи лирични баритони, които трябва да се преживеят на живо.

Очакваме знаменитите IL DIVO в София на 22 октомври в зала 1 на НДК. Шоуто ще бъде изпълнено с хитове на квартета от неговия огромен каталог и обещава невероятна сценична продукция. Билети може да закупите от Eventim.

За да сте сред 5-мата щастливци, които ще получат двоен билет за концерта, отговорете на въпроса по-долу и се запишете за участие като попълните формата. Пълните условия на играта можете да откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти