Спечели билет за първия голям фестивал за Джулай морнинг, който събира български и световни звезди

Stereo Fest
Снимка: Stereo Fest

Играта приключи, а победителите ще бъдат изтеглени на 14 юни!

Първият голям фестивал за Джулай морнинг в България - Stereo Festival, събира на една сцена най-добрите български и световни изпълнители.

Stereo Festival ще се проведе от 30 юни до 2 юли 2022 г. на Морска гара Бургас, събирайки гости и музикални фенове от цялата страна, за да дадат на лятото заедно. Те ще посрещнат Джулай морнинг на брега на морето в компанията на популярни световни изпълнители като Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, Кирил Джайковски, DEEKLINE, Ed Solo и General Levy.

Stereo Fest
Снимка: Stereo Fest

Публиката ще се срещне и с най-добрите и обичани български групи, сред които Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, Контрол и So Called Crew. Във фестивала ще вземат участие и водещи диджеи у нас - Mascota, Emil Prize, Ivan Shopov Cooh & Trigaida.

Някои от най-търсените и харесвани български солови изпълнители също ще зарадват публиката на Stereo Festival. Тя ще може да се наслади на живо на изпълненията на 100 Кила, Спенс и Миленита.

Фестивалът да отбележи началото на лятото по най-запомнящия се начин – с хубава музика на брега на морето, приятни напитки и добро настроение.

Ако искате и вие да стането част от събитието, включете се в играта на Edna.bg, с която ви даваме шанс да бъдете сред гостите на Stereo Fest!

За да сте сред 5-мата щастливци, които ще получат единичен тридневен билет за фестивала, отговорете на въпроса по-долу и се запишете за участие като попълните формата. Пълните условия на играта можете да откриете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти