Спечелете новата книга на Наталия Кобилкина - "Пътят на щастливата жена"

Спечелете новата книга на Наталия Кобилкина - "Пътят на щастливата жена"
Снимка: netinfo

Мария Николова

На 2 юни, в навечерието на Пролетния панаир на книгата, излиза от печат "Пътят на щастливата жена" – първата психотерапевтична книга на Наталия Кобилкина.

"Пътят на щастливата жена" е смело и жизнеутвърждаващо четиво, един красив реверанс към представителки на нежния пол от всички възрасти.

В книгата се засягат проблемите на съвременната жена по пътя към нейната емоционална зрялост. Важността от осъзнаването, че женствеността не се изразява в самонадеяност, упорство и агресивно постигане на целите, а изисква правилно управление на естествената уязвимост и душевна сила.

В това енергично и вдъхновяващо психотерапевтично четиво Наталия Кобилкина ни убеждава, че всяка голяма промяна започва на равнището на личните ни ценности. Когато жената е отворена към света, когато умее да получава с лекота, както и да бъде безусловно щедра и всеотдайна, тя е истинска жена.

Родена в Ростов на Дон, Русия, в семейство на потомствени лекари, Наталия е първият и до момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология, зрели и хармонични отношения, изнася лекции пред разнолика аудитория от мъже и жени, дава индивидуални консултации, провежда тренинги за личностно развитие в България, Великобритания, Италия и други страни по света.

В изданието Кобилкина отстоява схващането, че най-много енергия се съдържа в травмите, които сме придобили в детството. Излекуваме ли ги, те се превръщат в източник на неподозирана сила. Промяната в живота ни настъпва тогава, когато стане по-трудно да страдаме, отколкото да се променим. В книгата са изложени още и интересни упражнения, техники за визуализация и медитации, които имат за цел да помогнат на дамите "да се свържат" със себе си и да се почувстват по-спокойни, ведри и силни.

В деня на официалната премиера на изданието, Edna.bg и ИК "Колибри" дават възможност на трима от вас, читателите на сайта, да спечелят новата книга на Наталия Кобилкина.

За да се включите в играта, е нужно да изпълните следните условия:

• Напишете като коментар под статията, каква е вашата лична формула за щастие.

• Коментирайте статията до 23:59 ч. на 3 юни 2014 г. (вторник). Коментари под статията, написани след този час и дата, няма да участват в томболата!

• Тримата победители в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени в сайта Edna.bg на 4 юни 2014 година. 

* Периодът на играта е от 10:30 часа на 02.06.2014 до 23:59 часа на 03.06.2014 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 16:00 часа на 04.06.2014 г. В лотарията участват читатели, изпълнили коректно горепосочените условия на играта. Имената на печелившите се обявяват на 04.06.2014 г чрез статия в Edna.bg, както и на "Фейсбук" страницата на сайта. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез електронно писмо до предоставения в регистрацията им в Edna.bg имейл адрес. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще дадат информация на победителите как ще получат своята награда (книгата "Пътят на щастливата жена", автор: Наталия Кобилкина, ИК "Колибри"). Организаторът си запазва правото при невъзможност на участник да вземе своята награда, да избере друг победител. Организаторът, Дарик Нет ЕАД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Дарик Нет ЕАД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти