Спечелете двоен билет за концерта на маестро Енио Мориконе

Маестро Енио Мориконе
Снимка: Event Zone

Мария Николова

Маестро Енио Мориконе безспорно е един от най-талантливите и продуктивни филмови композитори на 20 век.

Ако и вие сте сред безбройните почители на знаменития италианец, Edna.bg, като медиен партньор на събитието, ви дава възможност да гледате неговия предколеден концерт на живо!

Както вече ви писахме, на 10 декември 2013 г. от 20:00 часа в зала "Арена Армеец", град София, българската публика за първи път ще има възможността да се наслади на култовите композиции на маестрото.

Роденият в Рим през 1928 г. Eнио Мориконе композира музика за повече от 20 наградени филма, които ще бъдат изпълнени в София. Сред тях са мелодиите от филмите “За една шепа долари” (1964), “Добрият, лошият и злият” (1966), “Имало едно време в Америка” (1983), “Недосегаемите” (1987) и “Малена” (2000).

Самият той казва за себе си, че е всеотдаен в работата си, но не мисли за нея като за грандиозен успех. Сдържан и леко дистанциран, споделя, че следва общото правило за музиката - че тя е не само технически и сантиментален акт, но и дълбоко морален.

Според него, абсолютна, съвършена музика е тази, която се ражда от нуждата и вдъхновението на композитора, а попитан коя е най-добрата музика за филм, маестро Мориконе е категоричен – тази, която се чува. В този смисъл, ако музиката изпъква във филма, то това е благодарение на режисьора, споделя още композиторът.

Концертът в "Арена Армеец" ще бъде с участието на шестима италиански музиканти: Сузана Ригачи – сопрано, Джилда Бутà – пиано, Нани Чивитенга – електрически бас, Масимо Д’Агустино – барабани, Леандро Пичони – клавир и Роко Дзифарели – електрическа китара.

Edna.bg дава възможност на една от своите читателки да спечели специална покана за двама за грандиозното събитие.

За да спечелите билет за това незабравимо изживяване, трябва да изпълните следните условия:

1. В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg , озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: "За кой път Маестро Енио Мориконе ще представи свои изпълнения пред българска публика?"
2. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.
3. Изпратете вашите писма до 20:00 часа днес, 05.12.2013 година.

Победителят в играта ще бъде избран на лотариен принцип. Печелившият ще бъде обявен в сайта на 06.12.2013 година чрез статия.

Играта е организирана от Edna.bg – медиен партньор на събитието, с любезното съдействие на организаторите на концерта Event Zone.*

Успех на всяка Edna от вас!

* Периодът на играта е от 08:00 до 20:00 часа на 05.12.2013 г. Победителят в играта ще бъде избран на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 06.12.2013 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос. Името на печелившия се обявява на 06.12.2013 г.(петък) чрез статия в Edna.bg. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще се свържат с него непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Потвържението за наградата от печелившия трябва да бъде получено до 2 астрономически часа след обаждането. Организатора си запазва правото при невъзможност на участника да вземе своята награда, да избере нов победител.Организатора, Дарик Нет ЕАД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Дарик Нет ЕАД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти