Спечелете двоен билет за 8-мартенския концерт на Рут Колева

Спечелете двоен билет за 8-мартенския концерт на Рут Колева
Снимка: netinfo

8-ми март е един от най-прекрасните празници в годината, а именно на тази дата, 8 март, от 22:00 часа, в Sofia Live Club, ще бъде и специалният концерт на певицата Рут Колева. 

Рут обещава концертът да бъде удоволствие за сетивата. Едно истинско unplugged събитие, което ще ви докосне и остави следа поне до следващото такова.

Рут се качва на най-добрата лайв сцена, за да посрещне празника на дамите в компанията на всички, които нямат търпение да чуят хитове от репертоара й, както и най-новото парче на певицата - Tokyo. Както самата тя споделя: „В песента се сблъскват много светове, което е чудесно олицетворение на текста.“ Рут казва, че желанието да заснеме клип в японската столица е дошло импулсивно.

След концерт в Токио, тя и Александър Недялков решават да заснемат клипа именно там, а резултатът идва моментално. Песента вече е в класациите, феновете пристрастени да го слушат, a социалните окръжности пресечени в едно красиво парче.

На сцената в Sofia Live Club, музикантите, които ще партнират на дамата в празничната вечер са Александър Славчев – китара и Стоян Джаферов – китара. Младата изпълнителка ще изпълни любими парчета и кавъри, които несъмнено ще ни отведат в света на соул, джаз и пленителна доза фънк.

Сега Edna.bg има възможността да изненада читателите си като им даде възможността петима от тях да спечелят двоен билет за концерта на Рут Колева на 8 март, от 22:00 ч. в Sofia Live Club.

За да се включите в играта, вие трябва:

- Да имате регистрация в сайта (Ако нямате регистрация в сайта - направете си такава лесно и бързо ТУК)

- Да изпратите в имейл до редакционната ни поща edna@netinfocompany.bg имейл, озаглавен "концерт Рут Колева", придружен с трите ви имена, възраст (над 18 години), актуален адрес и телефон за връзка.

Играта продължава от днес, 01.03, до 23:59 ч. на 05.03 (неделя), а петимата победители, които ще спечелят по 1 бр. билет за двама за концерта на 8 март в Sofia Live Club, ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на 06.03.2017 г. чрез статия в Edna.bg.

Пожелаваме ви успех и късмет!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти