„Слуга на народа“: 15 факта за сериала с Володимир Зеленски, които не знаете

Какво ще стане, ако един обикновен човек, честен и принципен учител, стане президент?

„Слуга на народа“ отговаря на този и десетки други въпроси.

В този комедиен сериал скромният гимназиален учител по история Василий Холобородко е заснет от камера да беснее заради мизерното положение в страната си. Когато един от учениците му публикува видеото в YouTube, то се превръща в сензация. Всички харесват и одобряват гръмкото възмущение на Василий.

Скоро, когато предстоят президентски избори, обикновените хора събират средства за таксите, необходими за регистрирането на Василий като кандидат. И за изненада на всички той печели! Василий вече е новият президент на Украйна, а това е само началото на дивото му пътешествие, задвижвано от гумите на колелото му.

„Слуга на народа“ проследява новия живот на Василий като президент, как той се справя с огромните очаквания не само от нацията, но и от семейството и приятелите си. Василий няма интерес да промени живота си. Той иска да остане същият човек, който винаги е бил.

Иска да живее в апартамента си с родителите си, да взема пари назаем от приятелите си и да ходи на работа с колелото си; само че вече не е учител по история в гимназията, а най-могъщият човек в страната. Дали тъмните сили на институцията ще смажат този скромен, честен човек? Или Василий ще оцелее в борбата си срещу институционализираната корупция?

От 18 април всяка делнична вечер в 23.30 ч. зрителите на NOVA могат да гледат комедийната поредица с участието на президента на Украйна.

Но преди да включите телевизора, продължете в галерията ни, където ще ви разкрием 15 неизвестни факта за новоизлюпения в български ефир сериал:

15 интересни факта за „Слуга на народа“, които не знаете

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти