Синя кръв: Холивудските звезди с аристократично потекло

В предаването ,,На кафе” по NOVA обсъдиха една много любопитна тема, а именно кино звездите, които имат аристократично потекло.  

Първите, които Станислава Айви посочи, бяха Ралф и Джоузеф Файнс. Това може би не е изненада за никой. Те двамата са далечни братовчеди на крал Чарлс. 

Брук Шийлдс е смеска от английския и френския двор. Тилда Суинтън пък има връзка с Робърт I от Шотландия. А Джордж Буш е свързан с принцеса Даяна. 

Знаехте ли, че Маги и Джейк Джиленхол са 19-ти братовчеди на Елизабет II? Хю Грант също е с аристократично потекло. Семейството му е свързано с крал Хенри VII.  

Гай Ричи се оказва, че си е съвсем истински шести братовчед именно на Кейт Мидълтън. За това и всъщност той е сред гостите на сватбата на Кейт и на Уилям. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Ritchie (@guyritchie)

,,Джентълменът” - новият му сериал по едноимения му филм, разказва за един наследник, след като бащата оставя имението на един от двамата си сина. 

Те естествено откриват, че друг бизнес се случва в това имение, за да може то да съществува. Богати и разглезени, те са били цял живот и сега трябва да се оправят в живота. 

Гийом Гайен пък е от аристократично потекло от страна на майка си, която е с руско-грузински корени. Има още трима братя и като малък посещава католически лицей, но го напуска, тъй като го тормозят. 

Така попада в британски пансион и на 19 години започва да се занимава с актьорство. Гийом играе, пише и режисира. Той е носител на две награди Сезар. Участвал е в Мария-Антоанета на София Копола, както и създава няколко много успешни пиеси в театъра, моноспектакли и мюзикъли. 

Самият той застана пред Станислава Айви и разказа някои интересни неща. Вижте във видеото по-горе. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти