Шокираща истина за дъщерята на Петкови излиза наяве в „Отдел Издирване“

Отдел Издирване
Снимка: Красена Ангелова/NOVA

Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и Ралица? Каква е била причината за престъплението и възможно ли е да бъде дадена прошка за непростим грях? Страшните отговори на тези и още въпроси предстои да станат ясни в новия епизод на криминалния сериал „Отдел Издирване“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA ще излязат наяве коварни истини, за които никой няма да бъде подготвен.

След всички разкрития, които Отделът направи по време на разследването на убийствата на Кавалджиев и Цайса, Ралица ще свърже парчетата от пъзела, който я отвежда до единствения възможен извършител на престъплението – човек от близкото ѝ обкръжение, за когото никога не е предполагала, че може да бъде предател. Кой се крие зад убийството на Нина, какви са мотивите му да и готов ли е да плати високата цена за непростимата постъпка?

Камен от своя страна веднага ще разбере, че бившата му жена планира да извърши нещо опасно и няма да остане безразличен към случващото се, твърдо убеден, че обвиненията ѝ са плод на въображението и неутешимата мъка по загубата на детето. Фактите, които ще му разкаже Ралица за случая, обаче ще го разклатят из основи и ще го накарат да се изправи пред един от най-големите си кошмари и истина, с която не е ясно дали може да се справи.

Част от напрегнатите събитията ще стане и сегашният съпруг на Ралица. Провокиран от ревността и недоверието към жена си, Петър ще се окаже в центъра на събитията. Какво ще се случи в новия епизод и ще повдигне ли той още по-големи въпроси, не пропускайте да разберете този петък от 22:00 ч. в Отдел Издирване по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти