Създадено за Назик

Шест причини да обикнете късната есен

назик
Снимка: Nasic

И така, отново сме „онова време от годината“ - въздухът става по-сух, дишайки виждаме как дъхът ни излиза като пара, а като сме на топличко потъркваме ръце, за да се сгреят. Вдишваме с радост аромата на кафе с есенен специален вкус и с удоволствие събличаме връхната си дреха. Говорим за късната есен - когато отдавна не ни е ваканционно и все още не ни е Коледно - сезон, който или е много обичан или е много мразен. И, за да не го приемате като „умиращ сезон“, ние имаме няколко малки хитринки, които ще го направят незабравим или поне доста по-приятен!

  1. Изгледайте този сериал!

И да, нека е с топли пантофи и лате в ръка. Помните ли сериала, за който ви говориха колегите и приятелите още през пролетта? Или този, който зарязахте на сезон 3, а той е стигнал до 6? Да, все се канихте да го гледате, но време – нямаше. Или имаше, но вие бяхте заети. Е, сега е времето за стоене вкъщи, пухени одеалца и топла напитка.

назик
Снимка: Nasic

  1. Вижте се с тази приятелка!

Не ви се седи у вас или нямате сериал, който ви е интересен? Помните ли онази приятелка, с която все се каните да се видите, но никога не смогвате? Или тази, която живее в чужбина и е тук за седмица? Е, убедени сме, че има какво да си кажете на сладка раздумка на топло в мола. А и имате нужда от нов пуловер, нали?

  1. Започнете този спорт!

Отдавна си повтаряте, че трябва да започнете да спортувате, но все няма как? Това лято пропуснахте да имате „тяло за плаж“, а и на кой му се спортува на закрито, когато навън времето е толкова прекрасно? За диети и дума да не става, кой пази диети преди празници?! Но пък, ако вечер няма какво да правите, спортът, който отдавна се каните да пробвате, зарежда повече и от двойно кафе.

назик
Снимка: Nasic

  1. Излезте на среща!

Това е сезонът на много раздели, но и на много нови връзки. Причината е съвсем очевидна – преди празниците хората или си дават сметка, че не искат да прекарат празника точно с този човек или пък са сами, но искат да има с кого да се гушкат пред камината и да си подаряват коледни чорапи. Е, сега е моментът да поканите на среща човека, по когото си падате. Разходете се в парка, снимайте се, играйте с есенните листа, пийте чай (или греяно вино, в зависимост от предпочитанията) и се радвайте на момента!

  1. Пазете се от вируси и настинки!

Най-лошото нещо, което ни носи този преходен сезон, са вирусите, които имат лошият навик да се разпространяват скорострелно. А и да си го признаем – едно от най-неприятните неща е запушеният нос. Това може да помрачи цялото ви настроение и нито да идете на среща, нито на шопинг с приятелка, камо ли на спорт. За да не се стига до там, ви препоръчаме Назик® спрей за нос - малък помощник, който ще ви спаси от тези неволи и ще може да бъде навсякъде с вас!

назик
Снимка: Nasic

  1. Грижете се за здравето си!

Ако сте настинали и имате хрема и запушен нос, това се дължи предимно на вируси, които предизвикват възпаление на лигавицата на носа. Когато сме здрави, носната лигавица предпазва дихателните пътища от микробите. Когато общият и локалният имунитет са отслабени, вирусите атакуват и навлизат в носната лигавица по-лесно, размножават се в нейните клетки и тя се възпалява. Борейки се да ги отстрани, организмът ни повишава кръвоснабдяването на носната лигавица – тя става оточна, което води до запушен нос и повишена секреция. В такъв момент Назик® спрей за нос идва на помощ! Той бързо намалява отока на лигавицата и отпушва носа, подпомагайки оздравяването на лигавицата. Ксилометазолинът има съдосвиващо действие, като по този начин предизвиква отбъбване на лигавицата в носа, а декспантенолът способства за зарастване на наранената лигавица и има мукопротективно (предпазващо лигавиците) действие.

Надяваме се нашите съвети да са ви били от ползва. Пожелаваме ви топла, уютна и изпълнена със страхотни моменти зима!

назик
Снимка: Nasic

Лекарствени продукти без лекарско предписание. Съдържат декспантенол и ксилометазолин хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. Назик - за възрастни и деца над 6-годишна възраст. Назик кидс – за деца над 2-годишна възраст. А0085/11.04.2019

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти