Шарлийз Терон се бори за президентското място, а Дейвид Бекъм получава необикновен подарък (Плейлистът на Edna #10)

Шарлийз Терон
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Емоционално пътешествие

След екзотичното видео на „Огън“ Графа пусна още един клип, заснет в Индия. Впечатляващите кадри към „Последната песен“ показват вълшебни места в страната, докато парчето разказва искрено за сбогуването с любовта, споменът за която остава завинаги. От финалния надпис разбираме защо песента е толкова емоционална – посветена е на покойната майка на изпълнителя, отишла си през 2016 г.

Като песен за лека нощ

Докато броим дните до 29 март за премиерата на „Дъмбо“, вече можем да слушаме цялата песен от трейлъра. Нежното “Baby Mine” на Arcade Fire носи класическото звучене на „Дисни“ филмите от миналия век и ни подготвя за атмосферата, която да очакваме от филма на Тим Бъртън. В него анимационните герои оживяват от плът и кръв, а слончето изглежда по-реалистично от всякога.

Ражда се звезда

Ел Фанинг се справя доста добре с пеенето в “Teen Spirit”, където играе Вайълет – тийнейджърка, която напуска малкия град, за да намери своето място на голямата музикална сцена. Срамежливото момиче става част от музикално състезания, в което ще трябва да провери издръжливостта и таланта си. Въпреки че сюжетът звучи познато, филмът ще зарадва музикалните почитатели с богатия си на хитове саундтрак. За начало загрейте с “Dancing On My Own” на Робин.

КИНО

Край на играта

И новият трейлър на „Отмъстителите: Краят“ ни кара да преглъщаме горчиво, докато си припомняме предишни сцени от филмите, довели до финалната глава на епичната поредица.. Вместо да се отдават на мъката по загубите в предишната част, супергероите вече запрятат ръкави, за да направят каквото могат и „каквото и да струва“ това. Как точно смятат да победят големия си враг, ще видим през април.

Един нов свят

След няколко тийзъра вече имаме по-подробен поглед върху игралния филм, който вдъхва нов живот на историята за Аладин. Едноименният филм на Гай Ричи изглежда ярък и динамичен с преследванията по улиците на Аграба и нощните сцени в пустинята. Освен новите лица Наоми Скот и Мена Масуд като Ясмин и Аладин, още по-свежо е участието на Уил Смит – очертава се той да бъде доста забавен като Духа от лампата, който може да научи на някой и друг урок по-малките зрители в края на май.

Надеждата умира последна

Шарлийз Терон е правителственият секретар Шарлът Фийлд, който се кандидатира за президент. След като среща мъжа, на когото е била бавачка преди години, го кани да стане част от екипа ѝ и да пише нейните речи. Между нея и журналистът Фред Фларски, изигран от комика Сет Роугън, прехвърчат искри, което не е никак добре, когато си женена за сенатор и се бориш за най-високият пост в държавата. „Това е „Хубава жена“, но тя е Ричард Гиър, а ти си Джулия Робъртс“, опитват се да приземят Фред, но кой ще се окаже прав, ще разберем през юни. Комедията, която у нас вече си има заглавието „А дано, ама надали“, вече си е спечелила похвали от критици за отличната химия на тандема.

ОЩЕ

Като две капки вода

Водещият Джеймс Кордън знае как да се шегува не само със себе си. Последната му знаменита жертва стана Дейвид Бекъм, който трябваше да се сдобие със статуя от бившия си отбор Ел Ей Галакси. Всместо оригинала, на футболиста беше показана друга версия, изработена от телевизията. „Изобщо не прилича на мен. Виж ми очите. Единственото хубаво тук е косата“, бяха думите на недоумяващия Бекъм при вида на гротескната статуя. Тревогата на футболиста обаче се изпари при появата на комика, който влезе в най-подходящия момент, за да даде прегръдка на своя сънародник и ходеща националната гордост.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти