Създадено за Samsung

„Сгъваема“ смартфон революция от Samsung

Samsung
Снимка: Samsung

Тъкмо когато си мислехме, че вече нищо ново не може да ни изненада по отношение на дизайна на смартфоните, се появи страхотна изненада от Samsung и революционния модел Galaxy Z Flip.

Представен официално на света в средата на февруари, Galaxy Z Flip представлява истинска революция във формата и дизайна, идвайки с патентованото Ултра тънко стъкло (UTG) на Samsung.

Предизвикателен, стилен и невероятно красив, Galaxy Z Flip хваща погледите веднага, щом се появи сред публика. Новото бижу на Samsung разполага с първото по рода си сгъваемо стъкло, което позволява да бъде сгънат на две само с едно движение. Смартфонът  предлага нови възможности за заснемане с най-високо качество, споделяне и потребителско мобилно изживяване.

Samsung
Снимка: Samsung

Революционната система за сгъване през дисплея функционира благодарение на иновативна Hideaway Hinge (скрита панта), с която движението е лесно, и в същото време - стабилно. Смартфонът може да бъде разгънат под различен ъгъл – точно като лаптоп. И, да, това означава много и качествени селфита, разкриващи повече детайли от заобикалящата ви среда, и то без дори да докосвате телефона.

Това обаче далеч не е единственото предимство на Galaxy Z Flip – когато е сгънат, той се събира в дланта или в джоба, а веднъж разгърнат, 6.7-инчовият Инфинити Flex дисплей зашеметява с ярки цветове и заоблени ъгли. Ултра тънкото стъкло на екрана и формата  придават на новия смартфон елегантен и невероятно стилен вид – невиждан досега при сгъваемите устройства. Samsung обещава това да е едва първият от изцяло новата категория Z Flip, с която компанията ще изненадва потребителите в следващите години.

Новостите не спират дотук – за още по-завладяващо потребителско изживяване при споделяне и гледане на съдържание Samsung въведе за пръв път в свой смартфон съотношение на екрана 21:9. А всички, които се притесняват всеки път, когато отидат с новия си смартфон на плаж, вече могат да си отдъхнат: чрез системата със скрита панта е интегрирано още едно ново, отново революционно решение на Samsung – тънките високотехнологични найлонови влакна отблъскват замърсяванията и праха, а устройството ви остава чисто, където и да го носите.

Какво още ни дава сгъваемият дисплей? Ами, представете си, че когато устройството е разгърнато, той автоматично се разделя на два 4-инчови екрана – това прави преглеждането на изображения, съдържание и видеоклипове много по-лесно и удобно в горната половина на дисплея, а управлението им става чрез долната половина.

Камерата на устройството също заслужава висока оценка – Galaxy Z Flip може да бъде сложен на маса или друга основа и да стои самостоятелно реално отворен под всеки ъгъл,  така потребителят заснема много по-добри и качествени видеа и снимки. Статични или в движение, на ярко слънце или в тъмна нощ, при това без светкавица – това вече не е проблем, а въпрос на избор!

Трябва да споменем и опцията за висококачествени селфита с една ръка и то от основната камера, без устройството да бъде отваряно, както и снимането във формат 16:9 – идеалното съотношение за споделяне в социалните мрежи.

И ако се притеснявате дали няма да изпуснете повикване или нотификация, когато смартфонът е затворен – такава опасност няма! Независимо дали Galaxy Z Flip е затворен, стои изправен или отворен, най-важните нотификации са видими с един поглед. Когато е затворен, датата, часът и състоянието на батерията са видими върху компактния дисплей на капака, както и известията за различни функционалности.

Батерията, разбира се, също е впечатляваща – смартфонът идва с оптимизирана система с двойна батерия с повече енергия, без да заема повече място. Към това добавяме кабелно или безжично бързо зареждане, плюс Wireless PowerShare, благодарение на които можете да зареждате безжично своите Galaxy Buds, Galaxy Watch или дори устройството на приятел.

Сигурността е безапелационно гарантирана чрез технологичното решение Samsung Knox – от чипа до софтуера. Galaxy Z Flip идва с пакет от услуги, които позволяват проследяване на здравния статус със Samsung Health, както и достъп до повече от 5000 умни продукта на Samsung и техни партньори чрез SmartThings.

И ако вече сте нетърпеливи да държите в ръцете си това истинско бижу, при това в специален цвят, имайте предвид, че Galaxy Z Flip вече може да бъде открит на българския пазар лимитирани бройки в „Огледално лилаво“ и „Огледално черно“.

Повече информация относно Galaxy Z Flip можете да намерите на https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip/

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти