Сердика Център празнува пролетта!

Сердика Център празнува пролетта!
Снимка: Сердика Център

Време е да отпразнуваме заедно най-красивия сезон!

За трета поредна година, между 29 март и 14 април, разцъфтяват пролетните градини на Сердика Център. Осемте цветни къта бързо се превръщат в любимо място за всички гости на търговския център с пъстрите си нюанси и усещане за свежест.

Красивите и разнообразни цветни фигури имат и своите живи обитатели - декоративни зайчета, голямата радост за най-малките гости.

Пролет по ноти

Има ли нещо по-приятно от красотата на природата и нотите на величието? Не, особено когато истинският триумф на сетивата е под нежните звуци на класическата музика!

На 6 април, от 18 часа, Голямата ротонда на Сердика Център ще се превърне в арена на класиката за празничния пролетен концерт на търговския център. Поканени са всички, които умеят да съзират красивото в мелодия и да чуват музиката със сърце.

Малка изненада за голямо щастие

"Цветовете на пролетта" - по детски

Изненадите от Сердика Център не свършват дотук. Каним всички деца, вдъхновени от красотата на природата, да донесат при нас своята рисунка на тема "Цветовете на пролетта". Техните творби ще събираме на бюро Информация, ниво 0, в Сердика Център, до 13 април.

След това, с помощта на нашите Facebook приятели, ще излъчим победителите в конкурса за детска рисунка на Сердика Център. Те ще бъдат новите стопани на малките зайчета от нашите градини – живият спомен за пролетните емоции.

За повече информация относно програмата и всички активности в Сердика Център, следете Serdikacenter.bg, както и страницата ни във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти