Селин Дион се качва отново на „Титаник“, Свилен от „Остава“ разговаря с Бог, а принцеса Ясмин запява от плът и кръв (Плейлистът на Edna #19)

Селин Дион
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Направете го и вие!

МУЗИКА

Да се завърнеш вкъщи

Джеймс Артър продължава да разчувства слушателите, както го прави още от самото начало на кариерата си. “Falling Like The Stars” е новият сингъл на британеца, който ще бъде част и от бъдещия му трети албум. Докато разберем кога трябва да излезе той, оставаме с историята за любов от разстояние, когато не знаеш дали другият изобщо ще се върне.

Разговори с Бог

Свилен Ноев търси отговори от Исус в парчето си “Jesus”, част от самостоятелния албум, който издаде в края на миналата година. Режисьор на клипа е съпругата му Невена Спасова, а освен техният син, в клипа се появяват още лица, които вероятно ще разпознаете, докато те се оглеждат в огледалото на клипа, а вие – в посланието на песента.

Ясмин от плът и кръв

Говорейки за послания, това на принцеса Ясмин от новия игрален „Аладин“ е ясно. Героинята на „Дисни“ получава собствена песен, с която окуражава останалите да надигат глас, когато това е необходимо. “Speechless” разкрива и вокалните възможности на актрисата Наоми Скот, която предстои да гледаме и като 1/3 от „Ангелите на Чарли“ в края на 2019.

КИНО

Кучешки уроци

Новото заглавие от създателите на „Марли и аз“ заплашва да ни трогне със същата сила. “The Art of Racing In The Rain” или „Невероятният живот на Енцо“ (с каквото заглавие предстои да се разпространява у нас) е екранизация по едноименния роман на Гарт Щайн. Историята разказва за Енцо (с гласа на Кевин Костнър), който показва какви с житейските уроци, които е научил от стопанина си – състезателя Дени (Майло Вентимиля) и съпругата му Ийв (Аманда Сайфред), докато не се окаже, че самият Енцо е този, който има на какво да научи хората.

Обратно в имението

След пет сезона в ефир и няколко години отсъствие от него феновете на „Имението Даунтън“ вече могат да вдигнат чаши, защото през септември ги очаква продължение с пълнометражен игрален филм. Макар да няма официална информация какъв ще бъде сюжетът, който се развива през 1927 г., от трейлър #1 личи, че героите от имението ще трябва да се примирят с намален персонал, докато се подготвят за вълнуващо посещение от крал Джордж Пети и кралица Мери.

Едно лято в Холивуд

Обикновено не чакаме края на юли толкова нетърпеливо, но причината тази година е деветият филм на Куентин Тарантино - „Имало едно време в Холивуд“. Вторият трейлър ни показва повече кадри, в които вече виждаме терзанията на залязващата тв звезда Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), подкрепата от дубльора му Клиф Буут (Брад Пит) и агента Марвин Шварц (Ал Пачино). В лятото на 1969 г. ни приветства с усмивка Марго Роби като Шарън Тейт и Деймън Хериман като Чарлс Менсън (само че от неговата леко настръхваме – и то не в хубавия смисъл). Декорите ни потапят изцяло в онези времена, но се надяваме да излезем от тях без емоционална травма.

ОЩЕ

Сбогом на обувките (но не и на „Титаник“)

Водещият Джеймс Кордън направи едно от най-успешните издания на свето “Carpool Karaoke”, а затова се погрижи основно гостът му Селин Дион, с която бяха на разходка из Лас Вегас. С чувството си за хумор 51-годишната изпълнителка би могла да разтопи всеки айсберг, но тогава пък нямаше да я има знаете-коя-песен. Тя зазвучава и тук, и то върху най-доброто средство за целта, но не и преди Селин да се раздели с няколко от хилядите си чифтове обувки зад борда.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти