тегло жена фигура килограми здраве
Снимка: iStock

Сдобри се с тялото си с тези прости психологически трикове

Дамското самочувствие и здраве са теми, които винаги ще ни вълнуват. Силата на контрола върху нашите тела е пряко свързана с нашето щастие. В сайта ежедневно публикуваме материали за хранителни режими и здравословни методи за отслабване, но понякога пропускаме да ви напомним, че промяната не е само физическа. Днес избрахме да поговорим за онази другата трансформация, която се случва вътре в нас. 

Това, че сте взели решение да промените хранителния си план, да се откажете от вреден навик или просто да промените визията си, не означава, че трябва да си внушите, че не заслужавате щастие. Грижете се менталното си здраве. Защото вашите мисли влияят върху вашите емоции, а вашите емоции влияят върху вашите действия. 

С други думи, ако решите да си "позволите" десерт след обилен обяд, а после не спирате да се упреквате и да се самобичувате, това несъмнено ще промени вашето моментно настроение, вашия ден и впоследствие вашата цялостна самооценка.

Ключът към това да се чувстваме добре - и емоционално, и физически, започва от самоуважението и себеобичта.

Добър старт е да се опитате за замените всички ужасни неща, които си казвате, когато се погледнете в огледалото, с далеч по-позитивни вдъхновяващи мисли. Вижте как в нашата галерия:

Сдобри се с тялото си с тези прости психологически трикове

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти