Сбогом феминистки!

Сбогом феминистки!
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Виждали ли сте как мъжете се отнасят към феминистките? Или с безразличие, или с ирония, или със съжаление. Други варианти просто няма.

Това отношение си има своето логично обяснение - феминистките са адски досадни, убийствено скучни и винаги, ама винаги сексуално незадоволени.

Жена, която не пропуска повод да спомене за своята независимост от мъжете, е адски досадна. Същото важи и когато всячески се опитва да вмени вина на господата, като иска да се чувстват виновни, задето са се държали с нея като с истинска жена – внимателно, грижовно и винаги с деликатна нотка на флирт.

Тема номер едно за разговор на феминистките обикновено са отегчителни истории за трудния и сложен живот, който жените водят в различните краища на света, както и безинтересни факти и статистики за дейностите на някоя жена лидер, която, видиш ли, въпреки че е жена, е успяла да се докаже като личност с мъжки полов орган.

Е, кажете ми как е възможно мъжете да не считат феминистките за убийствено скучни?

Най-необяснимо обаче си остава сексуалната незадоволеност на феминистките. Защо когато някой флиртува с тях или им прави неприлични намеци, колкото и рядко да се случва това, тези жени винаги се обиждат? Защо? Може би не могат да преживеят факта, че някой гледа на тях като на сексуален обект.

Явно по техните разбирания това е унижаващо и в разрез с разбиранията им за равнопоставеност на половете. Друг остава въпросът, че честно феминистките изглеждат доста непривлекателно и мъжете се занасят с тях предимно когато искат да се посмеят на абсурдните им реакции.

За да бъда максимално откровен, следва също да спомена, че мъжете считат феминистките и за адски самотни жени, които са се отдали на абсурдна обществена кауза, поради липсата на лична такава. Няма никаква злоба в това ми твърдение. Казвам го със съжаление.

Докато повечето дами се радват на женската си природа, често в компанията на някой мъж, феминистките прекарват всяка една минута от свободното си време със свои отчаяни съмишленички, с които се заблуждават една друга колко са велики, защото, видиш ли, се занимават с така важните въпроси относно равноправието на жените.

Въобще защо толкова искат равни права с мъжете?

Уважаеми дами, вие не сте като мъжете. 

Никой не очаква и никой не иска да бъдете такива. Не бива и да бъдете.

Ако считате себе си за мъжко момиче, борещо се за полово равноправие, то вие не сте за тази планета. Тук мъжете са си мъже, а жените – жени. И живеем в мир и разбирателство откакто свят светува.

Ето защо ви казвам сбогом, феминистки!

П.П: Как пък не разбрахте, че последното нещо, което някой мъж би искал жената до него, е тя да показва винаги и на всички, че има топки. Да, това правят феминистките, но някак си не им се получава без другия основен атрибут. 

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Жените харесват обратни мъже

Аман от сърдити лелички!

Обичам жените да ми правят...

Не пожелавай мъжа на ближната си!

Не ѝ вярвай! Никога и за нищо.

Как да спрете да привличате само глупаци

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти