Samsung представя следващото поколение революционни сгъваеми устройства

samsung
Снимка: SAMSUNG

Samsung Electronics Co., Ltd. представи следващото поколение революционни сгъваеми устройства: Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4.

Двете нови устройства имат многофункционален дизайн, осигуряват нови възможности за персонализация и предлагат подобрена производителност. Със своето четвърто поколение, серията Galaxy Z продължава да променя стереотипите, за да предложи нови, впечатляващи възможности за употреба, които улесняват ежедневието.  

„Ние сме отдадени на това да осигурим на нашата общност от Galaxy Watch потребители необходимите инструменти, данни и средства да проследяват и разбират по-добре своя физически и здравословен статус, а заедно с това да им предоставим и най-подходящите съвети в този процес“, заяви д-р TM Roh, президент и директор на подразделението Мобилно потребителско изживяване в Samsung Electronics. „С помощта на нашия революционен BioActive сензор, ние даваме на потребителите най-пълноценната и пълна картина на техния здравословен статус досега.“

Galaxy Z Flip4 надгражда успеха на иконичния сгъваем дизайн на Samsung, като добавя нови ключови характеристики, включително подобрено изживяване с камерата, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва неговата ултра компактност. Неговият компактен дизайн тип „мида“ предлага уникално изживяване, което не може да бъде предоставено от никой друг смартфон.

samsung
Снимка: SAMSUNG

Galaxy Z Fold4 е резултат от непрекъснатите смартфон иновации в Galaxy устройствата на Samsung и е най-мощният ни смартфон до момента.

Обединява цялостната експертиза на Samsung в мобилните технологии, за да бъде създадено устройство с усъвършенствана функционалност, независимо дали е сгънато, разгънато или във Flex режим. Освен това, това е първото мобилно устройство с Android 12L, специална версия на операционната система Android, създадена от Google за изживяване на голям мобилен екран, включително на сгъваемо устройство.

samsung
Снимка: SAMSUNG

Към серията Galaxy Z се присъединяват Galaxy Buds2 Pro – най-новите слушалки на Samsung, които осигуряват всепоглъщащо безжично аудио изживяване с нов, компактен дизайн и лесно свързване, което перфектно подхожда на всеки аспект от модерния живот.

Наслаждавай се на любимата си музика с превъзходен Hi-Fi 24bit звук с висок динамичен обхват, за да се чувстваш истински свързан с това, което слушаш и да го чуваш кристално ясно.

samsung
Снимка: SAMSUNG

В рамките на премиерата Samsung Galaxy Unpacked компанията представи и часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, които могат да подпомагат и усъвършенстват индивидуалните потребителски навици за здравословен начин на живот с помощта на интуитивни данни за различни показатели за моментното физическо състояние, високотехнологични възможности и още по-мощни характеристики.

Създаден за постигането на ежедневните ти цели, Galaxy Watch5 предлага цялостно и пълноценно изживяване, което обхваща дори повече от финес тренировките, периода на възстановяване след тях и почивката впоследствие. Измерването на телесния състав осигурява пълна моментна снимка на цялостното телесно състояние на потребителя, въз основа на която предлага индивидуален план за поставяне на лични цели, ръководство за персонални тренировки и проследяване на прогреса. А във времето за почивка, Galaxy Watch5 извлича данни от процеса на възстановяване като сърдечен ритъм след кардиоупражнения в края на интензивна тренировка и персонализирани препоръки за консумиране на вода на база интензитета на потене.

samsung
Снимка: SAMSUNG

Създаден за тези, които обичат забавленията на открито – от преход в планината до каране на велосипед и много други, Galaxy Watch5 Pro е най-новото попълнение в серията Galaxy Watch, готово за всички предизвикателства, благодарение на първокласните материали, от които е изработен.

Той разполага с подобрен Sapphire Crystal дисплей, който е още по-устойчив и издръжлив, и е защитен с усилена титанова рамка с предпазващ безел. Galaxy Watch5 Pro е оборудван и с изцяло нова спортна каишка със заоблена катарама, която приляга елегантно на ръката и осигурява солидна издръжливост.

samsung
Снимка: SAMSUNG

Дивизията „Мобилни устройства“ на компанията отчете напредъка си в политиките си за устойчиво развитие. Samsung Electronics Co., Ltd. обяви, че има значителен успех в посока постигане на целите си за устойчивост до 2025 г. в дивизията „Мобилни устройства“. Ключовите инициативи включват разработване и внедряване на рециклирани материали в продуктите, както и създаване на по-екосъобразни опаковки, и удължаване на живота на стари Samsung Galaxy устройства за намаляване на електронните отпадъци. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти