Samsung Galaxy Z Flip5 - малкото бижу, което побира света ти

самсунг
Снимка: Личен архив

Изпитвате ли носталгия към онези времена, в които мобилните телефони се сгъваха? Те бяха удобни и компактни, а чувството да отваряш и затваряш капачето беше странно удовлетворяващо. А сега си представете, че държите възможно най-добрия сгъваем телефон, съществувал някога в ръцете си. Това вече не е само мечта, а реалност. Samsung Galaxy Z Flip5 e тук, за да докаже това. 

Galaxy Z Flip5 e част от пето поколение сгъваеми устройства Galaxy на Samsung. Първото, което забелязваме в смартфона е неговият елегантен и изчистен дизайн. Когато го отворите и изпробвате обаче, се случва истинската магия. Пред вас се откриват безброй възможности за персонализация. Когато е сгънат, той може да се побере и в най-малката дамска чантичка или в джоба на дънките ви, без да стърчи, а всяка дама знае колко удобно е това. 

4
Снимка: Личен архив

Този смартфон е гъвкав във всеки смисъл на думата. Неговата Flex панта – частта, която го сгъва и разгъва в ръцете ни – дава усещане за солидност, съчетана с подвижност, а още по-хубавото е, че затваря телефона съвсем плътно. Когато е затворен, Galaxy Z Flip5 дава редица възможности за работа, които са достъпни за вас само с едно бързо движение. Дори без да го разгъвате можете бързо и лесно да получите достъп до полезна информация като да проверите часа и времето навън, да си пуснете музика и да си направите селфи.

И като заговорихме за селфита, трябва да споменем, че сгъваемият екран предоставя необикновени възможности на камерата, които ще ви потопят е един напълно нов, различен и забавен свят, в който да си направиш снимка или да заснемеш видео е още по-удобен и креативен процес. С функцията FlexCam можеш да правиш снимки от всякакви нестандартни ъгли. Вече не трябва да се чудите къде да подпрете телефона си, за да си направите групово селфи с приятелите ви или да се редувате кой да снима и съответно да липсва от кадъра. Просто сгънете смартфона, оставете го върху равна повърност и готово!

самсунг
Снимка: Личен архив

Не само това, но снимките ви ще изглеждат като заснети от професионалист. Всеки детайл от обекта, който снимате, ще бъде уловен и пресъздаден в кадър с кристално качество. Независимо дали снимате любопитния ви домашен любимец или поредното ви кулинарно постижение - снимките ви ще са достойни за корица на списание, а различните опции и режими на заснемане ще разширят творческия ви кръгозор.

e
Снимка: Личен архив

Вече никога няма да бъде прекалено тъмно за снимки. Дори при слаба светлина, с подобрените възможности на смартфона за нощно снимане ще имате възможност да създадете запомнящи се кадри и на лунна светлина. Алгоритъмът за обработка на сигнала на изображението, поддържан от изкуствения интелект, коригира всички визуални шумове, които обикновено развалят образите при слаба светлина, като в същото време подобрява детайлите и контраста на цветовете. Единственото, което трябва да направите, е да изчакате няколко секунди, за да дадете време на алгоритъма да подобри качеството на изображението.

t
Снимка: Личен архив

Galaxy Z Flip5 може да бъде малък, но може да бъде и голям! Малкият му екран в затворено положение е 3,78 пъти по-голям от този на предишното поколение и включва още повече възможности за персонализиране. Същевременно главният екран създава прекрасен баланс между компактност и мащаб.

Смартфонът е проектиран с мисъл и внимание, за да оправдае и най-високите очаквания за издръжливост. Той е с по-голяма производителност и подобрена батерия, а основният екран разполага със защитен протектор срещу удари и обновен гръб за по-здрав дисплей. 

Ако сте фенове на сгъваемите телефони, то Samsung Galaxy Z Flip5 e най-добрият подарък, който можете да си направите. Това е телефон, който можете да направите свой, така че да отразява същността ви и да ви бъде верен спътник в ежедневието. 

 


 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти