Специално

Samsung Fashion Day – триумф на модата и технологиите в сърцето на София

samsung
Снимка: edna.bg

Да бъде уникална, блестяща, елегантна и винаги в крак с всичко ново и красиво – коя дама не се вълнува поне малко от всичко това?

Samsung България неведнъж са доказвали, че добре знаят от какво имаме нужда и не спират да ни го дават. А начинът, по който южнокорейската технологична компания представи най-новите си мобилни устройства миналата седмица, се превърна в истински празник за сетивата.

samsung
Снимка: edna.bg

На 26 юли на площада с фонтаните пред НДК се насладихме на блясково дефиле на огледален подиум. Специалните гости на събитието, както и многобройната публика, която се наслади на шоуто напълно безплатно, имаха възможност да видят най-новото, което представят Samsung България и Just Cavalli в първото по рода си съвместно шоу.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Най-новите модели смарт устройсва на Samsung бяха представени глобално в същия ден, заради което събитието премина под надслов Samsung Unpacked. Това са емблематичните за компанията мобилни телефони Samsung Galaxy Z Fold5, Z Flip5, смарт часовниците от серията Galaxy Watch6 и серията таблети Galaxy Tab S9.

На близо 40-метровия подиум световният моден бранд Just Cavalli презентира ексклузивно за България новите колекциии на марката – „Есен/Зима 2023/24“ и „Пролет/Лято 2024“. А специален гост на събитието бе главният дизайнер на модната къща Даниеле Ломбардо.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Така в рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите буквално се хванаха ръка за ръка и зарадваха софиянци с вълнуващо шоу под звездите. И нито бурното небе, нито краткият дъжд не осуетиха този триумф на всичко модерно и красиво.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Just Cavalli определят моделите от колекцията „Пролет/Лято 2024“, която показаха за пръв път в партньорство със Samsung, като „език, който перфектно пресъздава потребностите на младите хора“. На модния подиум софиянци видяха бум от цветове и блясък, като преобладаваха ексцентрични и привличащи погледа комбинации, създадени с мисъл за комфорта и стремежа за уникално себеизразяване чрез модата.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Според италианския бранд „модата е средство за комуникация“, а Samsung, които отдавна са емблема на красотата и фукнционалността на мобилните устройства, са най-подходящият партньор за един такъв празник на модата, технологичните постижения и музиката.

Samsung България, съвместно със Столична община, неслучайно бяха избрали фонтаните пред НДК за специалното събитие. Мястото е лесно достъпно пеша и позволи на гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“. Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Гостите и публиката не само станаха част от глобалната премиера на новите устройства на Samsung, но и за пръв път подобно събитие се превърна и в музикален спектакъл.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Това се случи благодарение на звездите Васил Найденов и Михаела Филева, както и на грандиозно светлинно шоу.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Сред официалните гости бяха още Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, и Джулия Ким, президент на Samsung Electronics Румъния и България. Водещ бе Александра Богданска. А някои популярни светски личности присъстваха специално, за да се насладят на шоуто, като сред тях бяха Димитър Бербатов, проф. Любомир Стойков, Наум Шопов, Галена, Николета Лозанова и Даниел Петканов.

samsung
Снимка: Samsung Bulgaria

Модното шоу пред НДК Samsung България и Just Cavalli осъществиха в партньорство със Столична община, модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти