Създадено за Samsung

Samsung България & Just Cavalli те канят на моден спектакъл, който не бива да пропускаш

Samsung България & Just Cavalli те канят на моден спектакъл, който не бива да пропускаш
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Лятото в София ни носи не само жеги, но и вълнуващи събития! Само след дни ни очаква емоционален спектакъл, който съчетава света на вдъхновяващите технологии с този на изисканата мода.

Samsung България обявява 26 юли 2023 г. за Samsung Fashion Day - очаква ни невиждано досега модно шоу, в което Samsung България и световноизвестният моден бранд Just Cavalli обединяват сили, за да създадат съблазнително измерение от мода, технологии и красота!

d
Снимка: Just Cavali

Феновете на технологиите и модата са поканени да се присъединят към музикално-светлинния спектакъл на 26 юли от 20:00 ч. на фонтаните пред Националния дворец на културата (НДК) в София. Благодарение на ексклузивното партньорство между Samsung България и световния моден бранд Just Cavalli на вълнуваща модна среща у нас ексклузивно ще видим новите колекции на марката Just Cavalli – „Пролет/Лято 2024“ и „Есен/Зима 2023/24“.

В рамките на събитието премиерата си ще направят новите мобилни устройства Samsung Galaxy, а актуалните колекции на модния бранд Just Cavalli ще бъдат представени за първи път в България. И за да бъдат поглезени сетивата ни още повече, ще може да се насладим на музика от неповторимия Васил Найденов и прелестната Михаела Филева. И всичко това с вход свободен!

Това, което си струва да видите също, започва още от 14:00 ч., когато Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото си. Глобална онлайн премиера Galaxy Unpacked, излъчвана директно от Сеул, можем да наблюдаваме на www.samsung.com/bg. Още по-хубавото е, че ще имаме възможността да докоснем тези нови технологични творения на живо по време на шоуто пред НДК от 20:00 ч. „Flip-ни и ти в новия тренд“, призовават ни от Samsung България, и няма как да устоим на новите устройства с прелъстителен дизайн!

d
Снимка: Just Cavali

„В рамките на Samsung Fashion Show модата и технологиите вървят заедно. Освен връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието. Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното“, коментират от Samsung България. В съзвучие с тази нагласа е и посланието от новата колекция „Пролет/Лято 2024“ на Just Cavalli. Ако и вие сте съгласни с италианския бранд, че „модата се превръща в средство за комуникация“ и начин да изразиш „философията си за живота, от сутринта до вечерта“, имате причина да очаквате Samsung Fashion Show с нетърпение! Специален гост на спектакъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli. 

И ако се чудите защо точно фонтаните пред Националния дворец на културата са избрани за локация, мястото не е случайно. Samsung България, съвместно със Столична община, се спира на това емблематично за София място, което е и лесно достъпно пеша. Така гостите на шоуто могат да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“. Тя е в унисон с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече.

d
Снимка: Just Cavali

Още класа в грандиозното шоу на Samsung България и Just Cavalli ще внесат и дефилиращите лица на модна агенция „Визаж“, още един партньор на Samsung Fashion Show. Толкова много красота и иновации не сме очаквали, че някога ще видим събрани на едно място. Затова не забравяй – входът е свободен и не пропускай да бъдеш там, където технологиите срещат модата, а емоциите се сливат в зашеметяващо преживяване!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти