Само на 15 септември: специален подарък за първия учебен ден с вестник "Телеграф"

телеграф
Снимка:

И тази година вестник „Телеграф“ ще спази традицията да зарадва учениците и техните родители със специален подарък – ученическа програма. Практичен подарък от всекдневника и с любезната подкрета на Издателство „ФЮТ“.

На 15 септември, петък в тялото на вестника ще бъде вложена програмата. В удобен формат - А4, за дните от понеделник до петък, от първи до седми час, с лице - първи и гръб втори срок. Красив дизайн, с героите от любимите приказки, с които израснаха поколения деца.

телеграф
Снимка:

„Телеграф“ може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – големите вериги магазини, различни търговски обекти, молове, бензиностанции, големите пощенски станции, както и обекти за продажба на вестници и списания.

Освен програмата, в броя на вестника ще намерите голяма книжка с най-гледаните тв програми, която съдължа: интересна информация за любимите сериали, риалити формати, нови филми и публицистични предавания. Има и специална секция за спортните канали – футболните мачове и спортните събития по дни и часове. За най-малките – най-търсените детски канали, с любимите филми и анимации.

Вземете този петък вестник „Телеграф“ с подарък учебна програма.

телеграф
Снимка:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти