С деца на море или как да изберем най-изгодния и подходящ all inclusive

деца море семейство
Снимка: Thinkstock

Семейната класика "С деца на море" никога няма да остарее. Защото несъмнено малчуганите и родителите им чакат с нетърпение този период от годината, в който да се насладят на топлия плаж и хладката вода. 

Разбира се, има уловка: рядко ваканцията с деца предлага и релакс за родителите. За това е много важно как ще планирате почивката си.

Ето и нашите съвети, за да не се превърне отпуската в генератор на излишни нерви и главоболия, а това преживяване да остави приятни спомени не само за децата, а и за техните родители, които определено имат нужда от почивка.

1. На първо място, много е важно да пресметне съотношението цена - предлагани екстри - локация - транспорт. Много внимателно прегледайте какво се включва в all inclusive офертата и за какво ще се изисква допълнително заплащане. Все пак, не пропускайте да си вземете и пари в брой, защото факта, че сте на all inclusive не означава, че няма да се наложи да имате допълнителни разходи извън хотела. 

2. Направете предварително проучване на фирмата, която предлага офератата: каква е, от колко време е на пазара, има ли "опарени" клиенти. Така ще избегнете неприятната ситуация да бъдете "опарени" от некоректна туристическа фирма. 

3. Направете резервацията от по-рано. Недейте да отлагате организирането на семейната почивка, защото след това офертата може да бъде изчерпана или да стане по-скъпа.

деца море семейство
Снимка: Thinkstock

4. Проверете какви са активностите, които предлага пакетът. Дали има достатъчно занимания за деца, аниматори или други интересни активности, с които да се занимават малчуганите, докато вие се излежавате на шезлонга.

5. Също така, вижте какви атракции са включени за цялото семейство, за да можете да се забавлявате и заедно.

6. Проверете какво меню предлагат в офертата и дали ще има по нещо за всеки вкус.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти