Романтика на село

Романтика на село
Снимка: Thinkstock

Благородник, патриот и щастлива жертва на своя племенник – така изглежда и последната тройка участници във втория сезон на „Фермер търси жена”. В интервюта за novatv.bg тримата разказват за фермерството, мечтаната жена и нещата, които не знаем за тях.

Непоколебим в работата и мек като памук с децата – по този начин представя себе си 29-годишният Слави от с. Липен, Монтана. От 15-годишен помага в семейния бизнес – свинеферма и производство и реализация на бали сено.

Днес вече има ясната идея и как да продължи да развива стопанството – мечтае да има транжорна за производство на колбаси и деликатеси, както и магазин за охладено месо. Мечтае и за друго – да усети удоволствието от бащинството. „Виновник” за това е 3-годишният му племенник.

Двамата често играят заедно, като в повечето случаи Слави е в ролята на „марионетка и боксова круша”. Преди бащинството обаче трябва да срещне подходящата жена.

Обещава да ѝ покаже, че е кавалер и сериозен човек, а от нея ще очаква да бъде честна и искрена. Преживял лъжата в една връзка, той е категоричен, че никога не би простил изневярата. Когато му остава свободно време, се качва на кемпера си и обикаля – по реки, язовири, а най-често – сред намиращата се в близост планина Пъстрина.  

На истинско пътуване във времето отвежда Валери от с. Кондофрей. 37-годишният земеделец и животновъд разказва за своето благородническо потекло – как през 1206 г. цар Калоян пленява рицарите от 4-ия кръстоносен поход, сред които и конт дьо Фрей. Заедно с другите пленени рицари, той е принуден да се засели по българските земи.

Френският благородник не само дава днешното име на селото, но се оженва тук и до смъртта си не спира да помага на хората. Днес Валери мечтае за околосветско пътешествие с любимия човек.

Пожелава си скоро да има и друга възможност – да изненада правилната жена с вечеря на кораб, свещи и бяло вино. А тя, подходящата жена, трябва да е чувствителна, интелигентна и... като него – срамежлива и притеснителна.

100 червени рози е най-романтичният жест, който е правил друг герой от „Фермер търси жена” – 27-годишният Митко от с. Лесидрен, Ловеч. След като  завършва ветеринарна медицина, именно той е главният инициатор на фермерското начинание.

Баща му е бил строител, майка му – счетоводител, а брат му работи като полицай в София. Митко обаче е категоричен, че не би заменил свободата на селото за нищо на света. Вярва, че с. Лесидрен е най-красивото място, а България – най-хубавата страна.

Въпреки това, патриотизмът не му пречи да мечтае един ден да обиколи Европа. Надява се да открие своята половинка, която отсега предупреждава за своето най-трудно качество – голям инат е.  

Краят на месец юли е срокът, до който дамите могат да открият своя избраник сред десетимата фермери и да се опитат да го впечатлят, като му напишат писмо на fermer.novatv.bg/casting.

Най-актуалното за „Фермер търси жена” може да откриете на сайта на Нова, в канала на предаването във vbox7.com, както и на Facebоок страницата.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти