Разкрепостеният "50 нюанса по-освободени" - сватба, още секс и много перипетии за Ана и Крисчън

Разкрепостеният "50 нюанса по-освободени" - сватба, още секс и много перипетии за Ана и Крисчън
Снимка: netinfo

Първият трейлър на последната глава от световния феномен е много повече от това, което очакват феновете.

След като Петдесет нюанса сиво през 2015 г. и Петдесет нюанса по-тъмно през 2017 г. разбиха няколко световни рекорда и се превърнаха в истински хит по цял свят, Петдесет нюанса освободени обещава истинска наслада за феновете и достойна кулминация на световния феномен.

След като Ана и Крисчън минаха през ада, за да съхранят любовта си, съвсем естествено е Анастейша да се види в прелестна бяла рокля и да се прекръсти на г-жа Грей. Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и щастлив край или двамата ще трябва да преминат през още перипетии, ще видим този Свети Валентин в кината.

А първият трейлър ни обещава, че ще има от всичко - както горещи любовни сцени в червената стая, така и много трилър, напрегнати моменти и завръщането на призраци от миналото. Защото приказката няма да е напълно завършена, ако двамата не докажат любовта си един на друг.

Базираният на световния феномен Петдесет нюанса освободени идва в кината на 9 февруари 2018 г. В главните роли отново ще видим Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, както и Ерик Джонсън, Рита Ора, Ариел Кебъл и Марша Гей Харден. Режисьор на филма е Джеймс Фолей, а сценаристи – Е. Л. Джеймс и Ниал Леонард.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти