Разбери кои са Героите на TimeHeroes на 20 и 21 март

TimeHeroes
Снимка: TimeHeroes

На 20 и 21 март (събота и неделя) най-голямата платформа за доброволчество в България - TimeHeroes.org, ще обяви кои са най-ярките примери за доброволци, организации, компании и журналисти от четвъртите Годишни награди за доброволчество Героите.  

Отличените ще научават добрата новина с изненадващи обаждания в ефира на БГ Радио. През целия уикенд слушателите ще могат да чуят техните автентични, неподправени реакции, когато водещите Симо и Богдана, Наско, Лора и Деси им се обадят по телефона, за да им съобщят, че добрите им дела са заслужили награда.

„Изминалата година ни предизвика да бъдем доста по-креативни в делата и идеите си. С четвъртото издание на наградите също решихме да подходим неочаквано, без да губим от моментната емоция и усещане за празничност при отдаване на заслуженото признание. Ще посветим цял уикенд ефирно време в любимото ни БГ радио на героите и техните добри дела, направили хиляди хора в страната малко по-щастливи в една, меко казано, различна година. 20 март е обявен за Международен ден на щастието според ООН, а ние вярваме, че няма случайни неща“, казва Благовеста Николова, изпълнителен директор на TimeHeroes.

Тази година почетното жури на наградите се събра в следния състав: Красимира Величкова от Български дарителски форум, писателката и журналист Петя Кокудева, Александър Куманов от Форум Ключ, Силвия Великова от БНР, както и Благовеста Николова, Наталия Иванова и Емилия Кирчева от екипа на TimeHeroes. 

Равносметката е следната: след получените 211 номинации комисията взе решение да връчи 11 приза за най-неуморните доброволци, 5 – за най-активните организации, 3 – за журналисти, които отразяват доброволчеството, и още 3 – за отговорни компании, които развиват тази култура сред служителите си. Всички те са извършили своите добри дела в периода от май 2019 до декември 2020 г.

Въпреки трудностите през изминалата година от TimeHeroes вярваме, че тъкмо сега е моментът да извадим напред всички смели, новаторски, безкористни и сърцати примери за добрина, които показват, че Героите са сред нас и благодарение на тях изпитанията са по-леки. 

Можете да следите подробности за радиоцеремонията в сайта на БГ Радио - медията, която вече 20 години подкрепя българската музика и култура. Също и във Facebook събитието ни, както и на awards.timeheroes.org, където след 22 март ще бъдат качени и историите на всички отличени.  

Патрон на годишните наградите за доброволчество на TimeHeroes е фондация „Америка за България“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти