Райън Гослинг раздава целувки от Космоса, а Аладин оживява от плът и кръв (Плейлистът на Edna №14)

Райън Гослинг
Снимка: Getty

Деница Димитрова

За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните парчета и трейлъри от изминалата седмица, на които си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

В двореца е сама

Тук вече е и второто парче от предстоящия 15-ти албум на Марая Кери. С “With You” тя отново се връща към мекия си R’n’B стил, а черно-белият клип изглежда също толкова стилно, колкото и парчето звучи. В него Кери е самотната кралица на крайморски замък, която обаче и сама се справя достатъчно добре на музикалния трон.

Почивка: един танц време

Пол Маккартни заразява с добро настроениe и със следващото парче от новия си албум, което получава клип. “Come On To Me” връща рокаджията в Топ 10 на класацията на Билборд, където не е бил от 1993 г. насам. И за да е в крак с днешните тенденции, чичо Пол обяви и предизвикателство към потребителите на социалните мрежи – ако смятат, че танцуват по-добре от мъжа в клипа на име Фреди, могат да качат видео с хаштаг #COTMChallenge, в което да покажат собствени движения на фона на песента.

Нови дни, нов чифт обувки

“I’m Still Here” е поредната вдъхновяваща балада от изпълнителката с пронизващ глас. Поводът за изповедта на Сиа всъщност е партньорството с френската модна къща Repetto, с която певицата пуска няколко модела обувки: туфли, балеринки и оксфордки. Те ще бъдат в цветовете, превърнали се в запазена марка за Сиа – черно и бяло, и с надпис „Обичам те, продължавай напред“. Какъв по-добър начин за отбелязване на повода от песен за миналото, от което да излезем с нов чифт обувки?

КИНО

Винаги двама

„Кралят на ситкомите“ Чък Лори („Двама мъже и половина“, „Теория за Големия взрив“) има нещо ново за нас – комедийният сериал „Методът Комински“, който Netflix пуска през ноември. Майкъл Дъглас тук е Санди Комински - бивш актьор и настоящ преподавател по актьорско майсторство, който е единствената подкрепа на Норман (Алан Аркин), чиято жена е болна, а дъщеря му – приета в психиатрична клиника. Двамата ще трябва заедно да борят болките в живота с достойноство и хумор, докато ни доказват, че някои приятелства са вечни.

У дома за Коледа

Всяка майка е щастлива, когато детето ѝ си идва за Коледа – особено Холи Бърнс, чийто син е наркозависим и неотдавна напуснал дома. Когато обаче Бен се връща за празниците, се налага да се разплати с хората от миналото си, а това поставя семейството му в опасност. В „Бен се завърна“ ще гледаме Джулия Робъртс в поредна драматична роля на жена, която трябва да направи всичко по силите си, за да запази близките си невредими в рамките на 24 часа.

Обратно в детството

На 24 май догодина ще имаме още един повод за радост – излизането на игралния филм по класиката на Дисни „Аладин“. Първи кадри от него видяхме преди броени дни с първия тийзър трейлър, където се появява и избраника за главната роля Мена Масуд. Мелодията, която ни посреща, е същата, но всичко останало в Аграба оживява от плът и кръв.

ОЩЕ

Целувка от Космоса

Може и да е през скафандър, но на всяка средностатистическа почитателка на Райън Гослинг и това ѝ стига! Актьорът, когото в момента можем да гледаме като Нийл Армстронг в „Първият човек“ по кината, беше на гости при Елън Дедженерис, за да обсъди новия си филм. А тя, като добър домакин, му е приготвила подарък – костюм със скафандър, който Гослинг да носи през предстоящия сезон на наградите.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти