Работа мечта! Да ти плащат, за да живееш на гръцки остров и да се грижиш за 55 котки

котка
Снимка: Thinkstock

Ако и ти си мечтаеш да напуснеш работата си от 9 до 5, да си хвърлиш телефона в реката, да грабнеш банските и да заминеш за някой гръцки остров, то ние имаме страхотни новини за теб. Наистина можеш да го направиш! (Може само да си запазиш телефона, за да правиш снимки за Instagram)

На гръцкия остров Сирос се намира приют за спасяване на котки, който си търси служители. Работата е сезонна, платена и включва безплатен престой! От вас ще се иска да се грижите за всичките 55 котки, които живеят в приюта.

 
Публикувахте от God's Little People Cat Rescue в Неделя, 5 август 2018 г.

Служителят ще живее в имение, което разполага с огромна градина и спираща дъха гледка към морето. Ако сте любители на котките, ще се радвате на компанията на цели 55!

Идеалният кандидат трябва да обича животните и природата и да има предвид, че работата започва през ноември и е с продължителност 6 месеца. В срока не е включен периодът от 2-3 седмици, в който котките ще трябва да свикват с вашето присъствие и да ви опознаят.

 

PAID JOB OFFER WITH CATS! (this is genuine and NOT a joke - friends, please feel free to verify!). A very special...

Публикувахте от God's Little People Cat Rescue в Неделя, 5 август 2018 г.

Ако смятате, че това е вашата работа, можете да научите повече подробности тук. И да не забравите да ни изпращате снимки от острова!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти