„Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин – Париж обича по-силно

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

По книжарниците вече можете да намерите „Пътуващата книжарница на Ария“ от Ребека Рейзин – своеобразно продължение на предишната ѝ книга „Пътуващото кафене на Роузи“. Ребека Рейзин, дала на читателите три изкусителни романа за Париж – „Малката книжарничка край Сена“, „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула“ и „Малкият парфюмериен магазин близо до Шанз-Елизе“ – се завръща в любимата Франция, за да разкаже историята на най-добрата приятелка на Роузи, Ария.

Ария се влюбва всеки ден... в книгите. Не, сериозно – тя вече е срещнала голямата любов на живота си преди години, но трагедия ги е разделила завинаги. Ария знае, че никога повече няма да се влюби. Героите от рафтовете на пътуващата книжарница, която тя нарича свой дом, са ѝ напълно достатъчни, за да запълнят всяка емоционална празнота в душата ѝ.

Волният живот, вятърът в косите ѝ, свободата всеки ден да се събужда под различно небе и да спи под звездите – това е животът, който Ария е избрала за себе си. А сега вече пътят ѝ е споделен от най-добрата ѝ приятелка Роузи, която също живее номадския живот в своята сладкарничка на колела.

Но една непредвидена вечер в караоке бар – и няколко неразумни чаши вино – запращат Ария право в обятията на Джонатан. Той е мил, очарователен и сладък, и всичко, от което тя би имала нужда, ако се интересуваше от връзки. Но клетвата си е клетва и Ария се отправя към безметежно лято във Франция с категоричното намерение да забрави изцяло за Джонатан.

Обаче страната на любовта крои свои планове. Възможно ли е френско лято, дневник от миналото, една чаровна усмивка и много, много книги да помогнат на едно ранено сърце да зарастне... и да намери отново любовта?

„Пътуващата книжарница на Ария“ (ИК „Сиела”) – забавната, романтична история на Ребека Рейзин – връща читателите отново в компанията на любимите героини Роузи и Ария, с които се запознахме за пръв път в „Пътуващото кафене на Роузи“. Казват, че съвършената любовна история не съществува... но Франция винаги помага.

книга Ciela
Снимка: Издателство Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти