Първите две звезди от съзвездието „Bansko Beat” вече са известни: Ненчо Балабанов и Криско

Първите две звезди от съзвездието „Bansko Beat” вече са известни: Ненчо Балабанов и Криско
Снимка: Bansko Beat Music Experience

Прогнозата ни за настъпващия сезон в Банско е за много горещо лято. Откриваме ваканцията с второто издание на Bansko Beat Music Experience – 2016. Организират го Община Банско и „Бохемия Фестивалс” на познатото за всички любители на качественото забавление място – Централния площад в града. Входът по традиция остава свободен!

Криско и Ненчо Балабанов са първите имена, които организаторите издават и обещават, че всяка седмица ще научаваме подробности около Beat-а, тръпнем в очакване.

Запомнете датите на феста - 15 и 16 юли, за да разберете „Дали това любов е” с един от най-харесваните български изпълнители през последните години – Криско. Той ще бъде част от ярката плеяда артисти на фестивала и очакването е да нагорещи въздуха с новите си хитове. Работи с част от хитовите имена на БГ-музикалната сцена - Мария Илиева, Гери-Никол, Deep Zone, Лора Караджова, Бобо, Миро, Любо, Дивна, Slatkaristika и др. Младият изпълнител е горд с новаторския стил на своите композиции, съчетание между хип-хоп, рап, поп, денс и етно елементи. Музикалният му усет го отвежда до престижното жури на X Factor - 2015, където е ментор на отбора на момичетата.

Грандиозното шоу под звездите е поверено в ръцете на най-слънчевия и щедър на емоции водещ – Ненчо Балабанов! Той е познат на широката аудитория като ненадминат имитатор, победител в „Като две капки вода” 2015, Господар на ефира и специален артист в пълния смисъл на думата. Музикантът е намислил куп изненади, с които да зареди зрителите с искрата на лятото. Знаем със сигурност, че ще изпее и някои от парчетата, с които спечели публиката светкавично, но какво още, предстои да разберем през юли.

Неговата покана за фестивала можете да видите ТУК.

15 и 16 Юли, тази година – Вход Свободен!

Повече информация на фейсбук страницата на фестивала ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти