Първият учебен ден на любими български изпълнители

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour
Снимка: PR архив

На 16 септември в София е големият финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

На 9 септември град Севлиево посрещна за първи път Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Концертът се оказа емоционален не само за феновете, изпълнителите и организаторите, но и за кмета на град Севлиево – д-р Иван Иванов, който се потопи в атмосферата на турнето и дори се включи в част от активностите на място. Любимият синоптик Ники Василковски също усети магията на най-музикалната точка в България тази вечер и излъчи прогнозата за времето от сцената в Севлиево.

Dara Ekimova, DENI, Torino & Pashata, VALL, Боро Първи и Михаела Маринова се върнаха към ученическите си спомени и споделиха за вълненията около първия учебен ден. Именно на 16 септември в София е и големият финал на турнето.

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour
Снимка: PR архив

Dara Ekimova разказва с усмивка: „Точно преди първия учебен ден реших, че искам да имам къса коса и ме заведоха на фризьор, та ми я отрязаха до под ушите. Спомням си и че бях много развълнувана, защото щях да уча в един клас с  двамата ми най-близки семейни приятели. Точно преди да ни разпределят по класните стаи разбрахме, че един от нас ще е в различен клас. Плакахме и така ни започна първият учебен ден - по вода и питка с мед.“

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour
Снимка: PR архив

Огнената Vall освен, че за първи път представи на живо новото си парче „Адреналин“, сподели и закачлив ученически спомен - в началното училище буквално във всеки урок по музика госпожата я е карала да пее пред съучениците ѝ, знаейки че има талант и затова тя малко е намразила тези часове. За разлика от нея, Pashata е бил нарочен от неговата учителка за „музикален инвалид“, противно на очевидния талант, който демонстрира в наши дни. Неговият музикален партньор – Torino, още от ранна възраст харесвал изявите пред публика – обичал да свири фолклор на пиано в междучасията в музикалното училище, което е завършил.

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour
Снимка: PR архив

На първия си учебен ден Михаела Маринова имала важната задача да пее пред цялото училище детска песен като част от откриващия учебната година концерт. Спомня си, че цялото ѝ семейство е било там, но въпреки това много се притеснявала, защото не познавала никой от бъдещите си съученици. Сега чаровната Михаела е една от най-известните изпълнителки на родната музикална сцена.

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour
Снимка: PR архив

Друг спомен е от град Варна и е на Боро Първи. В неговото училище  - ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ - важна традиция са били коледните концерти. Те са организирани изцяло от ученици и това е била първата изява пред публика на Боро, макар че тогава той не е бил изпълнител, а е свирил на барабани като част от метъл група!

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти