Първата българска книга за татковци е...

Коицата на изданието
Снимка: БгКнига

На 10 ноември 2012 се състоя премиерата на първата българска книга за татковци - "Невероятните приключения на Унки Марлюнки" от Иван Раденков, издадена от "БгКнига".

Романът разказва за приключенията на едно дете и баща му в един красив, романтичен и не чак толкова измислен свят и ни припомня изконните ценности, заради които си струва да живеем.

Това е един от малкото детско-юношески романи, излизали на българския пазар в последните няколко години и точно затова авторът се е постарал да го превърне в атрактивно приключение за читателите, като придружава книгата с невероятни илюстрации, саундтрак и специално създаден сайт, където най-запалените могат да играят забавни музикални, писателски и художнически игри с награди. Там могат да се видят и видеоклиповете на песните към книгата.

Песните към българския роман за малки и големи са изпълнени лично от автора на книгата и са тематично свързани с книжката. Парчетата са изсвирени от група "Тролите", които не крият пристрастията си към великите детски песни от българските филми от близкото минало като "Войната на таралежите", "Неочаквана ваканция" и "Васко да Гама от село Рупча".

Музикантите се надяват новите песнички да добият популярност сред малки и големи, тъй като са изсвирени така, както се харесва на големите, но с нежността и настроението, което носят децата.

Ако сте харесвали и още харесвате книжки като "Емил от Льонеберя", "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада", "Малкия Никола" както и автора Ерих Кестнер, то този роман е за вас.

А ако искате да притежавате "Невероятните приключения на Унки Марлюнки", Edna.bg ви предоставя тази възможност!

Единственото условие е днес, от 12:00 до 15:00 часа, да оставите своя коментар на въпроса "Защо е нужна книга за татковци?" и трите си имена под тази статия. На томболен принцип ще бъдат избрани четирима от вас, които ще получат книгата и саундтрака към нея. Имената им ще обявим на нашата
фейсбук страница в 16:00 часа още днес. 

Късмет! И... приятно четене!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти