Пророчествата на Ванга за 2019 г. получиха световен отзвук

Пророчествата на Ванга за 2019 г. получиха световен отзвук
Снимка: netinfo

Британският таблоид “The Sun” реши да провокира читателите си, публикувайки материал, който описва пророчествата на баба Ванга за 2019 година, разказват от Vesti.bg.

Не е ясно как чуждестранният автор на статията Беки Пембъртън се е сдобила с предсказанията, но според текста за предстоящата година българската пророчица е предсказала, че някои от световните лидери трябва да внимават.

Сред „застрашените“ според изданието е президентът на Русия - Владимир Путин. Животът му ще бъде в опасност, тъй като срещу него ще има опит за покушение.

Доналд Тръмп също ще има трудна година – за него баба Ванга е предрекла, че ще бъде засегнат от мистериозна болест, свързана със слуха му. Освен това, член на семейството му може да пострада в автомобилна катастрофа.

„Балканският Нострадамус“, както наричат в статията баба Ванга, предупреждава и за природни бедствия, пишат от “The Sun“.

Огромно цунами може да заличи държави в Азия, а Русия ще бъде ударена от метеорит. Европа също няма да е в безопасност, но не заради природни бедствия, а заради невиждана икономическа криза.

Пророчествата на баба Ванга са обект на интерес от страна на медиите на Острова, но все пак от “The Sun” успокояват читателите си, че не всичките ѝ предсказания се сбъдват. Така например  Барак Обама е трябвало да бъде последният американски президент, което не се случи.

Вижте тук най-важните съвети, които Ванга ни остави >>>

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти