Професия: Стриптийзьор!

Професия: Стриптийзьор!
Снимка: Кино Арена

Специално за дамите, които умеят да се забавляват в компанията на приятелки, кината Арена в цялата страна предлагат ексклузивни прожекции на най-горещия филм на годината „Професия стриптийзьор 2“ два дни преди официалната премиера в България.

Всяка дама, която е сред първите, които ще гледат филма в Кино Арена, получава комплименти за незабравимо преживяване - бутилка (250 мл.) бяло вино Quantum, комплект декоративна козметика Bell и ще е сред първите, които ще гледат специално заснетото от Наталия Кобилкина видео: „10 съвета как да направите мъжа до вас по-богат“.

Самата Наталия Кобилкина ще присъства на една от прожекциите на „Професия стриптийзьор 2“ на 1-ви или 2-ри юли от 19:15 часа в кината Арена в София и ще подари оригинална възглавница с момчетата от филма на дама в залата.

Летният хит с участието на холивудските сексимволи Чанинг Тейтъм, Мат Боумър, Джо Манганиело и Елизабет Банкс обещава кръшни танци, готини мъже с изваяни тела и разпускащ сюжет на фона на наелектризираща музика!

Билетите за ексклузивните прожекции вече са в продажба на касите на кината Арена в цялата страна и на www.kinoarena.com. Местата са ограничени! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти