Време е да забавите темпото (поне за миг, два)

Признаци на тревога
Снимка: netinfo

Всички малко или много живеем под пара, но когато съществуването ви губи всякакъв контрол и това никак не ви се нрави е добре да забавите крачките, да спрете и да се огледате за ''спасителен пояс'', който да ви избави от неприятната ситуация.

Забравих ги по пътя
Знаем, че вашият натоварен график все ви притиска и вечно приятелите и близките страдат най-болезнено от това статукво. Отпуснете напрежението максимално бързо с една следработна среща включваща любимите ви и позабравени хора, за да заредите батериите по неповторим начин.

Здрав като бик
Колкото и да сте завъртяни в динамичната спирала на живота, никога не пренебрегвайте вашето здраве и спазвайте поне някоя и друга препоръка от дебелите книги, женските сайтове или списанията. Спете достатъчно, хранете се в полезни норми и се движете пеша поне четвърт час дневно, ако нямате повече свободни минути за по-наситена мускулна активност.

В двореца съм сама
Отделяйте си минимум 15 минути от денонощието, в които да останете насаме със себе си, но гледайте да не допускате нахлуването на всекидневните тревоги поне в този кратък промеждутък. През това време се отпуснете и си мислете за нещо хубаво като сините очи на Ален Делон (но този на младини) усмихващ ви се от някоя парижка улица например.

Нямам спомени
Сетете се със задоволство за онези хобита, които толкова сте обичали, а сега събират прах в килера на спомените. Дали ще ги изкарате оттам или ще се захванете със съвсем други занимания само можем да гадаем, но намерете предизвикателство в нова мисловна или физическа дейност, за да излезете от скучните коловози.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти