Примката около Камен Петков се затяга в „Отдел Издирване“

отдел издирване
Снимка: NOVA

Опустошителна вина, ново убийство, опасни улики и изпепеляващи съмнения ще накарат Камен Петков (Юлиан Вергов) да вземе импулсивни решения, които заплашват със сериозни последствия в новия епизод на „Отдел Издирване“ тази седмица по NOVA. Опитният инспектор не може да намери покой, след като научи, че именно той е причината за смъртта на превърналата се в изкупителна жертва негова дъщеря. Скърбящият баща ще опита да се справи с мъката като предприеме необмислени и изключително рисковани действия в търсене на истината. Къде ще го отведе издирването на справедливост и в какъв конфликт ще бъде забъркан, ще стане ясно този петък от 22:00 ч.

отдел издирване
Снимка: NOVA

Единственият лъч надежда, който Камен вижда за решаване на случая, ще се окаже Нера Павлович (Ива Михалич). Мистериозното ѝ освобождаване от агента на ДАНС – Миро Николов (Петър Антонов) ще накара Камен да се усъмни още повече във връзката ѝ с убийствата, а следите ѝ ще го отведат в Хърватия. Каква е причината инспекторът да отиде в Сплит и ще разбере ли какво крие толкова свирепо тайнствената хърватка Нера?

Междувременно смъртта на Борис (Георги Златарев) ще доведе до разследване на случая и нови въпроси у разследващите. Екипът на Отдела ще бъде морално разединен относно версията, която представят за случилото се на вилата.

Ще останат ли въпреки това лоялни на Камен и Ралица Петкови или подозренията им ще вземат връх в преценката за случилото се, гледайте в новия епизод на „Отдел Издирване“ тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти