Създадено за Kinder Surprise

Приложение, което учи малки и големи да бъдат добри и забавлява цялото семейство

Приложение, което учи малки и големи да бъдат добри и забавлява цялото семейство
Снимка: iStock/Getty Images

Обзема ли ви носталгия през есента? Нас – да! И не е заради това, че захладнява, а защото есента е начало на всичко, включително и в училището. В такива моменти се сещаме за нашите ученически години, избърсваме праха от албумите и вадим старите снимки, обаждаме се на съучениците си да проверим как върви животът им и си припомняме заедно всички моменти на смях и забава. Неведнъж сме се усещали как вътрешно казваме на себе си – „по наше време“ се случваше еди-какво си.

Снимка: iStock/Getty Images

За щастие, има неща, които не се променят с времето – може да назовем поне няколко, но най-удачен пример са шоколадовите яйца с играчка. Те вече не са само вкусна почерпка, а също учат децата на нови неща. Любимият ни Kinder е все по-модерен и иновативен – благодарение на напълно безплатното приложение Applaydu може да се потопите в интерактивния свят на играчките от ново поколение и заедно с децата да научавате факти, за които никога не сте подозирали.

Колекцията Natoons включва 16 сладки животинки, които всяко дете ще иска да събере и то не само заради любимия вкус на Kinder, а защото ще е колекционер на съкровища и на знания. Енциклопедията на Natoons не тежи на нито една чанта – тя е напълно безплатен обучителен материал, който можете да свалите на смартфон или таблет и да се потопите в хабитата на различните животни.

Няма нищо сложно при работата с Applaydu – просто отваряте камерата на приложението и сканирате кода от листовката към животинчето. Играйте и се забавлявайте с тези сладури.

Снимка: Kinder Surprise

И не само – с мобилното приложение за цялото семейство вие ще се насладите на истории с образователно-развлекателни мини-игри, изживявания с добавена реалност, визуални изкуства и умения и дори приказки за лека нощ! Успяхте ли да си харесате вече животинче, с които да играете?

Ние обожаваме тюленчетата и ги смятаме за много забавни! Те са кученцата на океана, с тази разлика, че вместо кокал, си похапват риба, октоподи, дори и птици. Въпреки че са пухкави, те могат да плуват много бързо, при това на дълги разстояния, както и да се гмуркат в дълбините, за да търсят храна. Те раждат малките си в дупки, които копаят в снега или в пясъка, а понякога дори си правят импровизирана къща с отвори за дишане. Жизнените и умни животинки могат да разпознаят малките си чрез типичен вик, който не биха сбъркали, дори и ако с години не са се виждали. За съжаление, риболовът и замърсяванията на водата са сред причините тюлените все още да са застрашен вид. Дори и да не живеем в техния хабитат, дълг на всички ни е да ги опазим – тях и планетата ни!

Снимка: Kinder Surprise

Саламандрите са не по-малко сладки. Е, ако ви кажем, че освен насекоми, те похапват и други, по-малки саламандърчета, може и да не се съгласите с нас. Слузестите приятелчета също са много застрашен вид – задължително трябва да обитават местности близо до реки или езера. Влажната им кожа е слузеста, за да ги поддържа живи, защото ако изсъхнат, те могат да умрат. Късите им крачета ги правят бавно подвижни, не стигат лесно и бързо до водоеми, което влошава допълнително положението с хабитата им. Наше задължение е да защитим техните местообитания, защото всяка животинка има право да е жител на планетата Земя толкова, колкото и ние – хората. Като родители, не бива да забравяме, че децата се учат от малки на толерантност и любов към растенията и животните.

Снимка: Kinder Surprise

Още любопитни факти за животните и хабитатите им може да откриете заедно с децата, благодарение на Kinder, Natoons и Applaydu! Нека заедно се учим да бъдем по-добри и пълноценни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти