Създадено за Kinder Surprise

Приключение с гмуркане за деца (и възрастни)

Приключение с гмуркане за деца  (и възрастни)
Снимка: iStock/Getty Images

Раз, два, три… Дъха задръж и се гмурни в необятния свят на океанските води!

Така може да започне следващата образователно-развлекателна игра, с която да плените въображението и любопитството на своето дете.

Представете си реакцията на малкия човек, когато разбере, че има птици, които категорично отказват да летят, но пък обичат да плуват, да „карат кънки на лед“ и да се гушкат.

Съществуват и големи розови риби бозайници, които се забавляват като гонят рибарски кораби и си умират от удоволствие да подсвиркват и тракат с уста.

Вие досетихте ли се кои са тези животни?

Снимка: iStock/Getty Images

Колекция играчки Natoons Habitat за любители на животинския свят

Децата са най-отдадените приключенци, изпълнени с неизчерпаемо въодушевление и вродена способност да се адаптират към непознатото. И тъй като прекосяването на континенти и океани не е лесна задача, някой се е погрижил да поемете на пътешествие от удобството на дома.

Симбиозата между вкусно шоколадово яйце Kinder Surprise, играчка и възможност за интерактивна дейност разкрива пред детето вълнуващ хоризонт на нови знания, поднесени под формата на игра.

Колекцията Natoons Habitat ще зарадва всеки любител на природата с 16 различни фигурки на животни. Те изглеждат автентично, макар и в малък размер, удобен за детската ръчичка. 

И понеже си говорим за гмуркане… 

Приложението Applaydu ви кани на гости на пингвина и китайския делфин

Не е нужно да се събувате, а да можете да плувате. Чрез Applaydu вие и вашето дете имате възможност да изследвате навиците и поведението на някои от най-пленителните животни в океанския свят.

Приложението предлага 3D реални изображения, генерира приказки и приканва към игра и учене на любопитни факти.

Докато детето сглобява новата си играчка, вие можете да изтеглите приложението на телефона си. Сканирайте листовката от яйцето с помощта на камерата и се пригответе за внезапно попадане в естествения хабитат на дивите животни.

Време е за образователна игра за вас и вашето дете! Защо не започнете от приказките, посветени на океана. От приложението и кратката енциклопедия на Natoons Habitat ще научите повече за живота и навиците на пингвина и китайския розов делфин.

Снимка: Kinder Surprise

Така например ще разберете, че пингвинът е малко злояд и ако наблизо не се намира крил, калмари или риба, той няма да яде, а ще хукне да се пързаля по снега или да се топли, сгушен сред себеподобните си, които не са никак малко. 

Известно е, че черно-белите симпатяги живеят в колонии, които може да се разраснат до един милион пингвина.

Снимка: Kinder Surprise

Що се отнася до китайския делфин, неговите бебета са сиви, като станат тийнейджъри се сдобиват с петна, а когато пораснат големи се обагрят в светло розово. Готино, нали? 

Тъжното за тези големи и дружелюбни водни бозайници е, че са застрашен от изчезване вид. Прекомерният улов и замърсяването на океаните и моретата не се отразяват добре на розовите добродушковци.

Детство, изпълнено с малки почерпки, игри и знания.

Всичко в природата и живота на хората се крепи на крехък баланс. Затова и шоколадовите яйца Kinder Surprise се предлагат в малък грамаж, играчките в компактен размер, а приложението с подбрани активности и информация, които не затормозяват, а забавляват и събуждат любопитството.

Поемете дълбоко дъх и се гмурнете в света на дивата природа. Какво ви очаква там - изненада!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти