Предстои горещ музикален уикенд с групата "Тъч енд гоу"

Групата Touch and Go
Снимка: Event Zone

Един от най-успешните световни поп и джаз дуети идва в България за две незабравими живи изпълнения. "Тъч енд гоу" (Touch and Go) пристигат директно от Русия, където са имали няколко участия на големите клубни сцени в Москва и Санкт Петербург. Участията на британците у нас са по покана на Event Zone.

В деня на пристигането си, 25-ти юли, петък, Ванеса Ланкастър и Джеймс Линч, ще изпълнят най-големите си хитове на панорамната тераса на бар "III етаж" в столицата. "Tango in Harlem" и "Would you…" на фона на нощна София не са за изпускане.

На следващата вечер, 26-ти юли, събота, дуото ще бъде в Свети Влас за концерт на бутиковия плаж на комплекс "Casa Real". На морския бряг англичаните ще бъдат подгрявани от Rnblicious - Mey & Alex.

Началният час на събитията е 21.00 часа.

Билети за концертите можете да закупите в мрежата на Eventim, както и на място. За събитието на морския бряг организаторите предлагат и VIP билети за концерта, които осигуряват седящо място и питие на зрителите.

Читателите на Edna.bg също имат възможността да спечелят среща с групата и покана за концерта.

Това, което трябва да направите е да отговорите правилно на въпроса "През коя година излиза първия хит на групата "Would you...". Освен верния отговор, трябва да изпратите информация с телефон за връзка и на кой от двата концерта желаете да отидете. В темата на писмото трябва да напишете "Игра Touch and Go София/Свети Влас".

Отговорите можете да изпращате до 12.00 часа на 25-ти юли на имейл: info@eventzone.bg. Организаторите ще се свържат с победителите по телефона.

Наградите, които имате възможност да спечелите на лотариен принцип, са 2 двойни покани и една покана за среща с групата.

Участията на групата са част от поредицата събития Summer Session Concerts. До края на лятото ще чуем също Alice Francis, Васил Петров, Виктор Чучков, Теодосий Спасов и много други изпълнители.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти