Създадено за dm

Празничен наръчник за подаръци – усмивки за любимите хора, спокойствие и уют за вас

Празничен наръчник за подаръци – усмивки за любимите хора, спокойствие и уют за вас
Снимка: dm

Макар и да звучи леко като клише, най-хубавото време от годината наближава. Не страдайте за лятото, а направо започвайте да се зареждате с празнично настроение, защото предстоят партита, грим, прически, пътувания и какви ли не още приказни неща. Време е да се отпуснете, да наредите приоритетите си, да извадите украсата и коледния списък и да изпиете едно лате. Няма нужда от напрежение.

Именно защото със сигурност сте били в списъка на „добрите“, сме ви подготвили чудни идеи за подаръци, при това не само за любимите хора, а и за вас самите. Защото го заслужавате! Разбира се, в тази мисия си имаме нашите помощници, които не са джуджетата, а са любимите на всички ни dm. Те са ви подготвили разнообразни идеи за подаръци, като са помислили не само за вашите близки, а и за вас самите.

Снимка: iStock/Getty Images

Преди да представим must-have празничните находки от нашия списък, бихме искали да започнем с една гореща находка за самите вас, а именно томболата на dm през dm-App - цели десет от вас имат възможност да спечелят Dyson Airwrap сешоар за коса в периода 09.11. - 31.12.2023 г. За да участвате е нужно да сте регистрирани в Моят dm-App и да направите покупка на минимална стойност от 35 лева през приложението или във филиал на dm България, като сканирате клиентския си номер от приложението на касата и да потвърдите участието си в томболата (след успешно влизане в профила).

Желаем ви късмет и преминаваме към топ подаръците, които екипът ни набеляза.

Коледен календар:

Някои от вас ще кажат – но това не е точно подарък, адвент календарите отброяват дните до Коледа. Е да, но кой не иска да има нещо ново всеки ден? Те са чуден подарък както от вас за вас, така и за любимите ви хора. А нищо не пречи да им го подарите и на самия празник и да отворите всички изненадки от него заедно.

Edna препоръчва: Коледен календар "24 Days of beauty! от trend !t up". Това невероятно лимитирано съкровище е създадено за почитателките на грима и козметиката. 24 малки, специално подбрани продукта - от лак за нокти до червило и аксесоари. В календара ще намерите разнообразие от изненади, а почитателите на trend !t up ще бъдат особено очаровани от специално разработените за календара артикули.

Снимка: dm

Edna препоръчва: Коледен календар HYPOAllergenic

Няма как да подминем и този красавец, вдъхновен от „Лешникотрошачката“ и същевременно толкова масивен, красив и бонбонест! Това, което обожаваме в него, е че всички продукти са подходящи за чувствителна кожа и няма да сбъркате, ако го подарите или го вземете за себе си. Този календар ви потапя в завладяващата магия на Коледа! Всяко прозорче крие едни от най-търсените продукти за грим и грижа за кожата, с които ще посрещнете новата година със стил, блясък и празнично настроение.

Снимка: dm

Комплект Time to Relax - масажно олио, 3 броя.

Любимата ни марка Balea и тази Коледа ни очарова с лимитирани издания – искаме ги всичките! За любителите на масажа, този комплект ще бъде уникално допълнение към празничния релакс и никак няма да натежи на заделения за подаръци бюджет. Масажните масла са с три различни аромата: ванилия и лавандула, бадем и роза и портокал и канела. Съставките им са внимателно подбрани, ароматите са разкошни, а след употреба кожата е хидратирана, мека и гладка.

Снимка: dm

Био какаов крем с аромат на меденки - Влюбени сме и в лимитираните продукти за празниците от dmBio, особено в този какаов крем, който ухае на Коледа. Идеален е за вкъщи и за допълнение към подаръците за любимите хора. Кремът е с био сертифицирано качество и очарова с неповторим вкус и наситен аромат на коледни меденки. Това изкушение може да се комбинира с багета, палачинки, плодове, дори може да и го похапвате с лъжичка директно от буркана. Е, сега, може и малко да прекалите с него, но няма място за притеснение – кремът не съдържа глутен, а съставките са специално подбрани и комбинирани с какао от биологично производство.

Снимка: dm

Арома свещ Pumpkin Spice - Прекрасната композиция от тиква с леко сладък портокал и пикантни нотки на канела, карамфил и джинджифил е страхотно допълнение за уюта на вашия дом, както за Коледа, така и за времето до Коледа. Не може да се сетим за по-подходящ аромат от този за празниците, а на вас ви остава само да вземете любимото четиво, одеалце и нещо за пийване и сте готови за пълен празничен релакс. Заслужили сте си го!

Снимка: dm

Козметичен коплект Lovely Wishes - Още един подаръчен комплект на хоризонта от друга наша любима марка – Alverde NATURKOSMETIK. Този сет буквално превръща кожата в кадифе. Подарете своите най-любими пожелания на най-любимите си хора с лимитирания комплект с мек, нежен и зимен аромат. Той съдържа специално подбрани душ гел, крем за ръце и лосион за тяло, които глезят сетивата и превръщат всеки момент в празничен.

Снимка: dm

Добре дошли в уютния, пъстър коледен свят на dm и грабвайте една по една всички празнични находки от списъка ви. Междувременно не забравяйте, че и вие заслужавате почивка. Поглезете себе си и създайте блажени мигове на уют, за да се насладите на празничния сезон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти