Създадено за NIVEA

Правилно ли почистваме лицето си? 5 предимства на мицеларната вода

Правилно ли почистваме лицето си? 5 предимства на мицеларната вода
Снимка: iStock/Getty Images

Ако си мислите, че измиването на лицето е лесно, грешите. Има ли правилен и грешен начин да го направим? С какво да се съобразим? Е, ще ви дадем няколко топ предимства и съвета относно включването на мицеларната вода в рутината ви.

Мицеларната вода в последните години се превърна в най-предпочитания избор, тъй като предлага няколко предимства пред другите продукти за почистване на лицето. Ако искате да преминете към следващото ниво отвъд измиването на лицето със сапун и вода, тогава разберете повече за мицеларната вода.

Снимка: NIVEA

5 ползи от мицеларната вода

1. Почиства кожата

Мицеларната вода почиства ефективно, обогатена е с комплекс от аминокиселини и е ефективен продукт за почистване на кожата. Tя премахва до 100% от следите от грим, мръсотия и себум, без да е необходимо агресивно търкане.

2. Изчиства порите

Снимка: NIVEA

Мицелите в мицеларната вода не само отстраняват мръсотията по повърхността на кожата, но могат да стигнат и по-дълбоко. Изчисти порите с новата мицеларна вода NIVEA! Специалната формула премахва грима и мръсотията от лицето, но също така прониква дълбоко в порите, за да премахне натрупаните замърсявания. Сега можеш да се радваш на по-чиста и по-свежа кожа, без да прекарваш часове в банята!

3. Достатъчно лека за всички типове кожа

Важно е да се съобразим с нуждите на нашата кожа. Тук на помощ идва NIVEA с разнообразието си спрямо нуждите на всяка Edna от нас. Независимо дали имате чувствителна, нормална или комбинирана кожа, ние имаме решение за вас.

  • За тези с по-деликатна кожа на помощ идва обогатената с комплекс от аминокиселини мицеларната вода NIVEA Micellar water SOOTHING за суха и чувствителна кожа, която успокоява и хидратира кожата, без да оставя следи.

Снимка: NIVEA

  • С иновативния комплекс от аминокиселини, мицеларната вода NIVEA Micellar water REFRESHING създава освежаващ ефект, почиства порите, хидратира и оставя лицето чисто и сияйно.

Снимка: NIVEA

  • Дамите с комбинирана кожа могат да се доверят на специалната формула, която отпушва порите и матира кожата. Мицеларната вода NIVEA Micellar water PURIFYING за този тип кожа осигурява детоксикация и почистване на Т-зоната в дълбочина.

Снимка: NIVEA

  • Енергизиращата мицеларна вода NIVEA Micellar water ENERGISING е подходяща за всеки тип кожа и е обогатена с антиоксиданти и аминокиселини, с които кожата на лицето ще бъде ревитализирана само след няколко движения.

Снимка: NIVEA

  • Специалната формула с комплекс от аминокиселини е перфектното решение за бързо и лесно премахване на водоустойчив грим, без да оставя мазни остатъци. Изберете мицеларната вода NIVEA Micellar water WATERPROOF EXPERT и дайте на вашата кожа това, което заслужава - нежно почистване и освежаващ ефект без усилие.

Снимка: NIVEA

4. Не е необходимо изплакване

Все повече експерти в сферата на красотата отбелязват нуждата от измиване на лицето с вода след премахване на грима с мицеларна вода. Страхотно предимство на NIVEA e, че за разлика от други почистващи продукти, не е необходимо да изплаквате мицеларната вода от лицето си.

5. Почистване без да е необходимо търкане

Снимка: NIVEA

За много дами процедурата по премахване на грима от лицето е неприятна, дори бихме могли да кажем досадна, защото е свързана с време и усилия, прекарани в търкане, което освен всичко друго, причинява дискомфорт и зачервяване. За щастие ние имаме решение за вас. Новата формула на NIVEA е създадена така, че да премахва грима и замърсяванията, без да е необходимо търкане или триене.

Единственото, което трябва да направите, е да нанесете мицеларната вода върху памучен тампон и да минете всички части от лицето си с леки и гальовни движения. Новата формула на NIVEA е толкова ефективна, че ще почисти кожата ви, без да нарушава естествения ѝ баланс или да предизвика дразнене.

Дайте на кожата си заслужената грижа и се насладете на сияйния ѝ вид!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти