Правилата за щастлив живот на мъдрия столетник Андрей Ворон

Правилата за щастлив живот на мъдрия столетник Андрей Ворон
Снимка: Weheartit

Андрей Ворон е един от най-мъдрите хора, живели в земите на Русия. Самият той благодарение на своите правила и знание за здравословно хранене и позитивно мислене доживява до 104 години, когато загива в нелеп инцидент.

Ворон се ражда в семейството на неуки украински селяни в село Мукачево. Сякаш съдбата посочила с пръст този човек, дава му изпитания, които го учат и разширяват кръгозора му. Докато учи в гимназията Андрей се включва в борбата за карпатска Украйна. Дълги години той се укрива от властите в непроходимите гори на Карпатите.

Снимка: Thinkstock

Няколко пъти попадал на мечки стръвници и само Духа на животните го отървавал от лапите им. След това животът му претърпява прелом и след този си период учи за юрист в Румъния. Защитава най-бедните и онеправдани люде пред съда. Речите му са толкова завладяващи, че съдебните заседатели започват да си водят бележки. След това се пенсионира и започва да живее в манастирите като отшелник.

Днес ще ви разкрием някои от най-ценните му духовни и житейски съвети, които биха могли да ви водят по пътя към успеха и щастието.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти