Създадено за Lilly Drogerie

Посрещни Нова Година със стил, а януари – с топ находки

Посрещни Нова Година със стил, а януари – с топ находки
Снимка: iStock/Getty Images

Докато всички обичаме декември, съвсем не може да кажем същото за януари. Той минава винаги някак по-бавно, а и неслучайно го наричат „голям сечко“ – температурите падат рязко, макар и често се случва слънцето да ни се усмихва и през този месец.

И, докато пазаруването през декември е трескаво и понякога стресиращо, знаем, че предстоят светли празници и заслужена почивка. А през януари като че ли предпочитаме уюта на дома си, да си ходим на гости или, ако сме любители на зимните спортове, да се отдадем на хобито си. Разбира се, януари има и своите страхотни предимства – той е новото начало, той е периодът за равносметка, за нови навици и нова страница.

Снимка: iStock/Getty Images

Също така, съвсем не е лишен от празници – започва дълга поредица от имени дни, които са достойни „афтър-партита“ на коледните. Освен това е и време, в което да си отдъхнем малко, да забавим темпото и да се погрижим за себе си. И за двата случая ни трябва нещо новичко. Не ви се пазарува? О, не се тревожете за това – всичко, от което имате нужда – от вълшебна грижа за вас самите до подаръци за имени дни, може да го намерите на едно място – онлайн магазина на Lilly Drogerie. Обожаваме да пазаруваме от там, защото няма опашки, излишен стрес, а и си добавяме в кошницата каквото ни душа иска по всяко време на денонощието – дори и през нощта, а и не излизаме навън на студа. Какво по-хубаво?

От екипа на Edna сме си харесали няколко чудесни продукта, които да добавите в януарската си кощница – за вас, за близките, за всички от сърце, защото не само на Коледа трябва да се радваме взаимно, нали? Тези съкровища са налични ексклузивно в онлайн магазина на Lilly Drogerie, а вие може да ги имате само с няколко клика и за по-малко от 5 минути!

Блаженство за кожата - ORJENA VITAMIN C BRIGHT Изсветляващ крем за лице. Когато кожата ви се е сблъскала с празничен грим в големи дози, а допълнително студът не ѝ помага да се чувства добре, нов крем е идеалното решение, за да бъде тя в своята най-блестяща форма – буквално. Кремът на Orjena ще се погрижи подобаващо за нея, благодарение на мощните си, доказано ефективни съставки. Брюкселското зеле, отглеждано на остров Джеджу, е богато на минерали и витамини и действа страхотно, като избистря тена и предпазва кожата от дразнене. Друг антиоксидант, който ще откриете във формулата на крема, е токоферил ацетат, потискащ свободните радикали, превръщайки се във Витамин Е след проникване в кожата. Да не забравяме и любимия ни ниацинамид, който придава блясък и пантенол, укрепващ кожната бариера.

Снимка: Lilly Drogerie

Борба с бръчките - BIOTRADE Серум против бръчки ретинол 0,5%. Много харесваме всички продукти на Biotrade, a когато чуем за вълшебния ретинол, усмивките ни светват, а кожата сечувства повече от щастлива, защото знае, че ѝ предстои да бъде поглезена подобаващо. За нейния красив и здрав вид ще грижи този серум, който намалява фините линии и бръчки, стимулира синтеза на колаген и обновяването на клетките, изглажда и стяга кожата. Четвъртото поколение ретиноид (hydroxypinacolone retinoate) действа бързо и ефективно, без да предизвиква дразнене. Усъвършенстваната форма на Витамин А спомага серумът да проникне бързо в кожата и да се бори с признаците на стареене като фини линии, бръчки, загуба на плътност, обем и хиперпигментация.

Снимка: Lilly Drogerie

Шоколадова наслада за устните, но без калории - EVELINE CHOCO GLAMOUR Силно подхранваща нощна маска за устни. Обожаваме нощните маски за устни и ако никога не сте изпитвали върховната наслада от употребата им, именно сега е моментът, защото нежната им кожа страда най-много от зимните условия. Накарайте устните си да се усмихват, благодарение на този прекрасен нощен шоколадов съюзник. Тази силно подхранваща маска ще превърне напуканите устни в меко кадифе.

Снимка: Lilly Drogerie

Веган формулата със сквалан и масло от ший регенерира, изглажда и овлажнява в дълбочина. Карнаубският восък и восъкът от канделила омекотяват и овлажняват устните, а маслото от жожоба, зехтинът и слънчогледовото масло видимо ги стягат и успокояват. За разкош имаме и какаовото масло, което хидратива и регенерира, както и Витамин Е – любим антиоксидант в грижата за кожата. Събудете се с устни, по-щастливи и от след целувка с принц.

Тези вълшебници, а и още много други очакват с нетърпение да влязат в кошницата ви, за да направят началото на годината по-нежно, красиво и блестящо!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти