Създадено за Lilly Drogerie

Посрещнете най-женския месец със суперско настроение и шопинг терапия

Посрещнете най-женския месец със суперско настроение и шопинг терапия
Снимка: iStock/Getty Images

Може ли да кажете, че се чувствате супер, без да го казвате? Искате ли на дежурния въпрос „как си“ да отговаряте „супер“ и наистина да го мислите? Ще ви дадем поне няколко причини да се усмихвате тази пролет. Да, вярно, че не е настъпила още, но на нас ни е весело и ни иде да си тананикаме като в комедиите, в които главният герой ползва дезодорант за микрофон и изпълнява танца на радостта в домашна обстановка.

За да се чувстваме супер, не ни трябват големи неща. Е, не бихме отказали един самолетен билет до топлите страни, но ако се замислите за последните три пъти, когато сте се чувствали истински щастливи, ще осъзнаете, че това усещане е било в следствие на нещо малко. Ето, например, самият факт, че идва женският месец, че скоро ще настъпи пролетта, което автоматично значи повече разходки, чисто нов гардероб (подшушваме ви, че прасковените и зелените цветове ще бъдат доста тренди), събития, които да посетите... все суперски неща.

Снимка: iStock/Getty Images

Затворете очи и си визуализирайте блажен миг на щастие и нежно слънце, което гали лицето ви...какво повече му трябва на човек? Искаме да ви заразим с нашето суперско настроение и отлично знаем как да го постигнем – положително мислене плюс няколко нови находки от любимите ни Lilly Drogerie. Затова прегръщаме тяхното мото, хващаме под ръка любимия човек и се отправяме на пътешествие към света на красотата. Нека да видим и какво подбрахме за усмивки и шик!

Снимка: Lilly Drogerie

Когато той е Единственият (с голямо Е)

Искрено се надяваме Единственият мъж за вас да си е до вас, а в случай, че не е, ви желаем да го откриете съвсем скоро. Междувременно не пречи да усетите уханието на Единствения парфюм. То се подразбира и от името. Иконичният аромат на Dolce&Gabbana The One за господа е сред вечните ни и непреходни фаворити. За него самият Стефано Габана казва „Аз реших да го направя класически, но не буквално класически, а класен мъжки аромат, който ще се харесва на мъжете дълги години, а жените ще го обожават“.

Е, ние наистина го обожаваме! Ароматът му се отваря с връхни нотки на грейпфрут, кориандър и босилек, сърцето му обича с джинждифил, портокалов цвят и кардамон, а базата оставя мъжествена следа от кехлибар, кедър и тютюн.

Снимка: Lilly Drogerie

Просто перфектна

И тази пролет ще продължава да бъде актуална безупречната кожа и гримът „без грим“, с който ще изглеждате нежно, естествено и свежо. Кажете сбогом на лъщенето и повехналия тен, благодарение на любимата ни пудра, която е верен спътник и за офиса, и за официалните събития. Компактната пудра на Max Factor предлага високо покритие и матиращ ефект, но без да се събира по кожата и да изглежда като маска. Напротив – тя се усеща изключително леко и седи естествено нежно върху лицето и е подходяща за всеки тип кожа. 

Снимка: Lilly Drogerie

С аромат на череши

Малко ще почакаме, докато дойде сезонът на един от любимите ни плодове, но това по никакъв начин не пречи да внесем черешово настроение в ежедневието си. Ароматът на сладкия плод не само повдига настроението, но има начин и да повдигне... косата ви. Как? Благодарение на сухия шампоан на Batiste с череши. Не всяка от нас има късмета всеки ден да й е „good hair day”, но си имаме малки тайни за неотразима прическа по всяко време.

Черешовото изкушение, което косата ви ще обикне, ще я преобрази на мига, като й осигури освежаване, премахне излишното омазняване, ревитализира и придаде допълнителен обем. Формулата му е без парабени и сулфати и е подходяща за всеки топ коса. Най-хубавото е, че не оставя бели следи, така че тайната на страхотната ви коса е запазена.

Тези и още други чудни придобивки на супер цени ви очакват в любимата Lilly Drogerie и онлайн. Слагайте розовите очила и си повтаряйте мантрата „суперско ми е“ поне по 10 пъти на ден. Ще има резултат, обещаваме!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти