Помните ли 90-те?

Помните ли 90-те?
Снимка: Thinkstock

Истинските фенове на музиката на 90-те вече с нетърпение очакват датата 16 ноември, когато в зала Фестивална ще имат възможност да я слушат до насита.

На концерта "Обичам 90-те" ще прозвучат едни от най-големите български хитове на отминалото десетилетие. Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров и Стоян Михалев и Виктор ще ни зарадват с едни от най-силните си изпълнения от 90те в нощта на цялостна телепортация назад във времето.

"Идеята за този концерт е брилянтна, защото 90-те са нашите години. Те са много романтични, изпълнени с много надежди и илюзии. Намирам за прекрасно за няколко часа да изживеем отново емоциите на 90те.", коментира Камен Воденичаров. Сред песните, които ще чуем са неговите неизменни хитове "Ала нямаш мен" и "Не съм избягал".

Едва ли има човек, който да не помни думите на едно от първите български клубни парчета "Цвят лилав". С него, както и емблематичния клубен хит "Пътуване", Ирина Флорин ще зарадва публиката в Зала Фестивална. "Музиката на 90-те е една от най-красивите и мелодични", каза тя.

Тони, която също ще вземе участие в концерта сподели: "Обичам 90-те, защото бяха изпълнени с живот и тръпка. Изкуството беше истинско. Тогава музикантите (артистите) не се опитваха да правят музика, тя просто се случваше, защото излизаше от душите им. Именно заради това се радвам, че ще участвам в концерт, посветен на музиката от 90-те." Тони ще забавлява феновете на денс музиката от 90-те с незабравимите "Всичко било е насън", "Интернет самота” и "Както преди".

Бившите членове на бандата Киора - Стоян Михалев и Виктор ще ни пренесат обратно в изминалото десетилетие с класиката си "Вярвам в теб". Те ще изпълнят и хитове като "Кажи ми Да", "Откакто ти" и други, които двамата изпълнители запазват в тайна, за да поднесат като изненада на публиката на "Обичам 90-те".

"Най-убедителното доказателство за това, че обичаме музиката на 90-те е любовта, с която сме създавали нашите хитове в онези години и фактът, че цяло едно поколение израстна с тях и срещна своята първа любов под вдъхновението на песни като "Вярвам в теб" и "Откакто ти", споделиха Стоян и Виктор.

Българските хитове от 90-те ще бъдат допълнени от едни от най-силните евроденс изпълнители на това десетилетие. На сцената на "Обичам 90-те" ще се качат Dr. Alban, Captain Jack, DJ SASH!, ICE MC, 2 Brothers on The 4th Floor, както и най-добрият диджей на музиката от 90-те - DJ Marti G и диджеите на Брилянтин – DJ Simon и SASH.

* Организаторите напомнят, че oстават само 6 дни, в които билетите за "Обичам 90-те" ще се продават на цена от 30 лв. През месец ноември билетите ще бъдат по 35 лв. В деня на концерта, на входа на зала Фестивална, билети ще се продават по 40 лв.

Заповядайте, за да се забавляваме заедно!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти