Поли Генова с уникален мултимедиен спектакъл на една сцена с Графа, Любо Киров и ФСБ

Поли Генова
Снимка: Теди Грозданов

Остава само ден до първия самостоятелен концерт „#1“ на Поли Генова. Плеада от звезди ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив този петък, 30 юли, заедно с нея за един незабравим мултимедиен спектакъл. Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският топ музикант Барак Битон ще вземат участие в него.

Уникален подиум (денсфлор) ще бъде изграден на сцената специално за концерта с диаметър близо 6 метра, за който Поли е подготвила атрактивна хореография и бляскави тоалети. Концертът започва точно от 20:30 ч., а билети за него все още могат да бъдат закупени от EVENTIM.

Екипът на изпълнителката вече пътува към Града на тепетата за рецетиции и подготовка. Само преди 2 седмици Поли Генова беше там за наградите на БГ Радио, на които бе водеща, и спечели наградата за Изпълнителка на годината. А на 30 юли тя планира да зарадва почитателите на хубавата музика с впечатляващи изпълнения на топ хитовете си като LAST NIGHT, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, If Love Was a Crime, „На инат“, както и с премиера на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров и най-новия ѝ сингъл „No more“, в чийто видеоклип главен участник е приятелят ѝ Джоузеф.

„Остават само 2 дни до сбъдването на една от моите най-съкровени мечти – самостоятелен концерт на голяма сцена, и вече нямам търпение. Обещавам ви уникално шоу, зареждаща музика и много изненади в Античния театър в Пловдив – най-голямата открита сцена в страната. Елате да танцуваме заедно!“, заяви Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив на 30 юли могат да бъдат закупени освен онлайн от EVENTIM и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Поли Генова
Снимка: Теди Грозданов

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти