Полезната платформа за родители Oх, на мама! навършва 2 години

Ох на мама на 2 години
Снимка: Нет Инфо

Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува своя втори рожден ден. Сайтът, част от дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага надеждна и полезна информация от планирането на бременността до първите години от живота на детето. Съдържанието в Ох, на мама! е внимателно подбрано от многоуважавани специалисти, педиатри и екипи от реномирани болници, за да предложи достоверни и проверени факти на бъдещите родители.

Една от най-търсените теми от създаването на сайта до момента е свързана с информация за забременяването – проблем, с който много хора се сблъскват в днешно време. Част от най-предпочитаното съдържание в Oх, на мама! е свързано и с отговорите на възникващите въпроси за проблемите, развитието, храненето и активностите, съпътстващи отглеждането на едно бебе.

ох на мама
Снимка: Личен архив

В платформата Ох, на мама! всеки потребител може да създаде личен профил, за да получава персонализирани препоръки и съвети според периода, в който се намира като родител. Сред любопитните функции на сайта попадат и предложения за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, утвърден от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и др. инструменти.

Платформата Ох, на мама! е разработена в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи от реномирани болници. Целта на сайта e да организира съдържанието в достоверен и надежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и настоящи родители в сложната задача да отглеждат децата си. Ох, на мама! придружава родителите от етапа на планиране на бременността до три години след раждането на детето.

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти