Създадено за Samsung

Покажи ми своя дом и ще ти кажа какъв хладилник ти трябва

Покажи ми своя дом и ще ти кажа какъв хладилник ти трябва
Снимка: Samsung

Хората се различаваме по много неща. Дори в навиците, които всички имаме, могат да бъдат забелязани отличителните черти на всеки човек. Битовата рутина е уникална във всяко семейство и това най-добре се вижда в начина, по който пазаруват хората. Едни предпочитат да си взимат по нещо малко всеки ден, други използват уикендите за по-мащабно пазаруване. Едни не държат много продукти в хладилника, други го зареждат до горе, за да са сигурни, че могат да разчитат на богат избор по-дълго време. Начинът на живот и фактът дали някой има малки деца също се отразява на предпочитанията и често човек сменя нагласите си според това какви са приоритетите му в момента – повече време, прекарано вкъщи, или по-голяма самостоятелност и активност навън, и от време на време – събирания с приятели вкъщи.

Всички тези специфики налагат съответните промени в домовете и най-вече в кухните. Кухнята отново започна да се връща в помещение с особен приоритет в българския дом, което създава уют, комфорт и наслада. Все повече хора избират дизайнерска кухня, в която всеки уред е специално подбран според технологичните си предимства и съответствието му с другата част от интериора. Почти няма човек, който да не е разглеждал модели на кухни в интернет поне един път в живота си, а ако го правите често, сигурно сте забелязали, че големите електрически уреди все по-често стават елегантна и допълваща част от дизайна на кухнята.

Хладилникът и фризерът вече не са просто необходимост, а мода, технология и удобство спрямо личните предпочитания. Може първоначално да звучи странно, но с новите хладилници и фризери от гамата Bespoke на Samsung, всеки може да си построи собствен модул – с персонален дизайн и разнообразни цветове и материали, които отиват на стила на всеки дом. Един много важен детайл е, че може да започнете от един модул и да добавяте към него нов тогава, когато имате нужда от него и в стил, който вие предпочитате. 

Снимка: Samsung

Какво точно представлява серията BESPOKE?

Както и в други технологични сегменти, така и тук Samsung показва желанието си за иновации, създавайки серия хладилници и фризери, които имат възможността да бъдат съчетавани по различен начин, в разнообразни цветове и дизайн. Никога изборът на хладилник и фризер не е бил толкова богат и никога технологиите в тях не са изпреварвали очакванията ви до такава степен.

Да вземем, например, дигиталната инверторна технология, която автоматично регулира собствената си скорост съобразно нуждата от охлаждане. С ниво на шум едва 35 dB (B), хладилниците от тази гама са по-тихи дори и от шума в обществена библиотека. Чели ли сте някога книга в хладилник? Няма нужда да пробвате, но се сещате какво се има предвид – тишина, в която и прелитането на муха се чува отчетливо. Това може да е вашата кухня, ако в нея хладилникът е от серията Bespoke на Samsung.

По-спестовните от вас ще харесат и това, че компресорът използва до 50% по-малко електроенергия и има сертификат за работа в продължение на 21 години, както и 10-годишна гаранция. Пак за тях е и технологията SpaceMax, която използва специална изолация, позволяваща стените на хладилника да са много по-тънки - без компромис с енергийната ефективност. Така имате повече място за съхранение на продукти, без това да се отрази на външните размери.

Снимка: Samsung

Ако сте от хората, които често правят партита или разчитат на това, че винаги ще имат студена напитка в хладилника, функциите Power Cool или Power Freeze са точно за вас. С едно натискане на бутона в хладилника се издухва силно изстуден въздух, така че бутилката вътре да достигне любимата ви температура, при това – бързо. С Power Freeze пък струята е насочена във фризера, което превръща приготвянето на лед в нещо като мигновена магия. Край на протяжното чакане „камерата да направи лед“ - сега можете буквално да „скриете шапката“ на гостите си с един светкавично произведен лед.

Семействата с деца пък ще оценят функцията Optimal Fresh + , която осигурява максимална гъвкавост при съхранение. Кутията Optimal Fresh + може да се използва като чекмеждже или да се раздели на две зони с различна температура, така че да запазите пържолата на голямото дете в едната зона, а пюрето на малкото дете – в другата. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго, а дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците. Humidity Fresh + също ще се хареса на майките – с тази функция можете да пазите повече време оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни, както и да настроите степента на влажност. Няма вече увехнали марули, мухлясали ягоди и зеленчуци, които са купени вчера, а изглеждат поне на седмица – с Humidity Fresh + всичко е свежо, хрупкаво и сочно много по-дълго време.

Снимка: Samsung

Плочата Metal Cooling е допълнителна иновация в серията, която представлява метална плоча, метален рафт и плосък метален канал, които задържат студа в хладилника и помагат за възстановяване на зададената температура, когато затворите вратата. А това, че изглеждат стилно и се почистват с кърпа супер лесно, е още един бонус.

Ако често ви се случва да не знаете какво има в задната част на рафтовете и с изненада откривате картофите от миналия вторник, то с Bespoke това ще остане в миналото. Плъзгащият се рафт решава елегантно този проблем – можете да подреждате и да размествате по-лесно съхраняваните продукти, както и да имате бърз достъп до тези, които се намират в дъното и ъглите на хладилника. Twin Cooling Plus функцията ще оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, използвайки система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми. Вече няма да се чудите какъв ли е този странен мирис на мусака и кафе едновременно.

Ако и това не ви е достатъчно, какво ще кажете за възможността да сглобите собствения си модул от хладилник и фризер? Народът е казал, че всеки човек трябва да прочете книга и да построи къща, но с напредването на технологиите поговорката може да бъде променена на „и да си построи хладилник“. Със серията Bespoke имате тази удивителна възможност – скачайте бързо в сайта и се възползвайте от симулатора, чрез който ще изберете най-подходящия стил хладилник и/или фризер за вашата персонална кухня, и ще можете дори да видите как точно ще изглеждат уредите спрямо дизайна на помещението ви.

Препоръчваме да го направите по-скоро, защото няма нищо по-хубаво от лято, в което да разчитате на нов високотехнологичен и не на последно място – умен и стилен хладилник или фризер, в който питиетата и храните са точно такива, каквито трябва да бъдат – изстудени, свежи и лесно достъпни с едно движение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти