Подаръкът, който всички искат за Свети Валентин, струва 0 лева

Подаръкът, който всички искат за Свети Валентин, струва 0 лева
Снимка: Thinkstock

Любовното писмо, по възможност написано на ръка, е предпочитаният подарък за Свети Валентин, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания преди предстоящия празник на влюбените.

Допитването, осъществено от Glowing Embers, показва, че хората, които искат да впечатлят половинките си за празника с писмо, трябва да се придържат към класическия му вариант - посланието за любов трябва да е написано на хартия с химикалка.

Голямата любов не е като в приказките, тя е твоята приказка, която ти сам пишеш

Само три процента от участниците в анкетата намират за романтични текстовите съобщения.

Идеалното любовно писмо също така не трябва да е плод на усилия - 78 процента от анкетираните британци смятат, че посланието, извиращо "право от сърцето", е по-специално от старателно обмислените излияния.

Снимка: Thinkstock

Чарът на написаното на ръка обяснение в любов се крие и в неговата непреходност. Участниците в допитването гледат на любовните писма като на мили спомени, които могат да бъдат съхранявани години наред, дори връзката да е приключила.

3 влюбвания стигат за цял живот

Деветдесет процента от жените и 84 процента от мъжете, участвали в анкетата, не намират за неуместно да пазят любовни писма от бивши половинки.

Снимка: Thinkstock

Извън празника Свети Валентин времето за изпращане на любовния послания предизвиква противоречия сред представителите на двата пола. 

Разлики между истинската и токсичната любов

Една пета от мъжете и едва 11 процента от жените смятат, че е приемливо да засвидетелстват любовта си в писмен вид преди да са започнали да се срещат с обекта на чувствата си. Останалите 89 процента от дамите са на мнение, че с писменото свидетелство за нежни трепети трябва да се изчака до периода на ухажване.

Снимка: Thinkstock

Проучването показва също, че много двойки във Великобритания не възнамеряват да честват Свети Валентин. Според част от тях отбелязването на Деня на влюбените излиза твърде скъпо, докато други просто не съгласни с концепцията на празника.

Прощално писмо до голямата, (не)подходяща любов

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти