Вечните закони на кармата

карма спокойствие дзен
Снимка: Thinkstock

Как можем да обясним какво е карма? Най-лесният начин е като си представим една кутия. В нея слагаме всички добри и лоши неща, които вършим. Тази кутия обаче я държи Съдбата. И в определени ситуации, когато имаме нужда от нещо, тя бърка в кутията и ни давам от там това, което тя прецени.

Съвсем дребен пример – на слизане от трамвая давате билетчето си на някого, който се качва. Без да го питате дали има нужда, без да му искате нещо в замяна, без да се замислите, просто го правите и забравяте.

След време се случва така, че трябва да се качите на градски транспорт, закъснявате, нямате време, а автобусът идва. Качвате се и осъзнавате, че имате само едри пари в себе си и никакви дребни за билет. Няма кой да ви развали сумата, но това за пред контрольорите не е оправдание и ще ви глобят. Тогава човек отстрани, който забелязва притеснението ви, се приготвя да слиза на следващата спирка и ви дава с усмивка своето билетче.

Твоята карма според зодията ти

Това е много елементарен пример за действаща карма, като със сигурност бихте се сетили за още много, както дори, така и лоши.

Кармата е това, което ние сами привличаме да ни се случи с нашите действия или бездействия.

Ето и някои от основните принципи на кармата! >>>

карма
Снимка: iStock

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти